A. Chirvasuta

Ordoneaza dupa:
Arata:
Stoc epuizat
Tehnologie culinara
Manual pentru licee economice si de drept administrativ, clasa a XI-a, si scoli profesionale A. Chirvasuta
Editura: Didactica si Pedagogica
Data aparitie: 1978
Numar pagini: 308
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Tehnologia culinara si tehnica servirii
Manual pentru clasa a XI-a, licee economice si de drept administrativ, profilul alimentatie publica, si scoli profesionale A. Chirvasuta
Editura: Didactica si Pedagogica
Data aparitie: 1982
Numar pagini: 142
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Tehnologie culinara
Manual pentru licee economice si de drept administrativ, clasa a XII-a, si scoli profesionale A. Chirvasuta
Editura: Didactica si Pedagogica
Data aparitie: 1978
Numar pagini: 400
Pe baza a 1 comentarii.
Stoc epuizat
Tehnologia culinara si tehnica servirii
Manual pentru licee economice si de drept administrativ, profilul alimetatie publica, clasa a X-a A. Chirvasuta
Editura: Didactica si Pedagogica
Data aparitie: 1980
Numar pagini: 148
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Tehnologia produselor culinare de cofetarie si a bauturilor
Manual pentru scoli de specializare postliceala, anii I si II A. Chirvasuta
Editura: Didactica si Pedagogica
Data aparitie: 1972
Numar pagini: 352
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Tehnologie culinara
Manual pentru licee economice si de drept administrativ (profilul alimentatie publica), clasa a XII-a, si scoli profesionale A. Chirvasuta
Editura: Didactica si Pedagogica
Data aparitie: 1979
Numar pagini: 400
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Tehnologia culinara si tehnica servirii
Manual pentru licee economice si de drept administrativ, clasa a XII-a si scoli profesionale A. Chirvasuta
Editura: Didactica si Pedagogica
Data aparitie: 1982
Numar pagini: 231
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Tehnologia culinara si tehnica servirii
Manual pentru licee economice si de drept administrativ, clasa a XII-a, si scoli profesionale A. Chirvasuta
Editura: Didactica si Pedagogica
Data aparitie: 1980
Numar pagini: 232
Pe baza a 1 comentarii.
Stoc epuizat
Tehnologia culinara si tehnica servirii
Manual pentru licee economice si de drept administrativ, profilul alimentatie publica, clasa a XI-a, si scoli profesionale A. Chirvasuta
Editura: Didactica si Pedagogica
Data aparitie: 1980
Numar pagini: 139
Pe baza a 0 comentarii.
Ordoneaza dupa:
Arata: