contact@targulcartii.ro
Lu - Vi: 09:00 - 18:00
0723.003.985   /   0741.030.022
Tehnologia produselor culinare de cofetarie si a bauturilor
* Fotografiile au caracter informativ
Categorii: Gastronomie

Tehnologia produselor culinare de cofetarie si a bauturilor

Manual pentru scoli de specializare postliceala, anii I si II
A. Chirvasuta, I. Negrea, D. Conti
Buna
141,99LEI
Editura: Didactica si Pedagogica
Data aparitie: 1972
Limba: Romana
Coperta: Cartonata (hardcover)
Numar volume: 1
Numar pagini: 352
Dimensiuni: 240 x 170 x 22 mm
Greutate: 0.61 kg
Buna
Ultima bucata
-
buc
+
Livrare: Marţi, 20 Nov
(+40) 0723.003.985
(+40) 0741.030.022
Lu - Vi: 09:00 - 18:00
contact@targulcartii.ro