Ana Chirvasuta

Ordoneaza dupa:
Arata:
Stoc epuizat
Tehnologia produselor de cofetarie
Manual pentru licee economice si de drept administrativ. Clasa a IX-a Ana Chirvasuta
Editura: Didactica si Pedagogica
Data aparitie: 1980
Numar pagini: 130
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Tehnologia produselor culinare de cofetarie si a bauturilor
Manual pentru scoli de specializare postliceala an I si II Ion Negrea
Editura: Didactica si Pedagogica
Data aparitie: 1972
Numar pagini: 352
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Tehnologia produselor de cofetarie
Editura: Didactica si Pedagogica
Data aparitie: 1984
Numar pagini: 129
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Tehnologia preparatelor de bucatarie, de cofetarie si sortimentul bauturilor
Manual pentru licee de alimentatie publica, clasa a X-a Ana Chirvasuta
Editura: Didactica si Pedagogica
Data aparitie: 1977
Numar pagini: 240
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Tehnologia culinara si tehnica servirii
Manual pentru licee economice si de drept administrativ, profilul alimentatie publica, clasa a IX-a Ana Chirvasuta
Editura: Didactica si Pedagogica
Data aparitie: 1982
Numar pagini: 156
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Tehnologie culinara
Editura: Didactica si Pedagogica
Data aparitie: 1979
Numar pagini: 298
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Tehnologia produselor culinare de patiserie si de cofetarie
Manual pentru licee, anii I si II, profil alimentatie public Ana Chirvasuta
Editura: Didactica si Pedagogica
Data aparitie: 1974
Numar pagini: 406
Pe baza a 1 comentarii.
Stoc epuizat
Tehnologie culinara
Manual pentru licee economice si de drept administrativ (profilul alimentatie publica), clasa a IX-a, si scoli profesionale Ana Chirvasuta
Editura: Didactica si Pedagogica
Data aparitie: 1978
Numar pagini: 224
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Tehnologie culinara
Manual pentru licee economice si de drept administrativ (profilul alimentatie publica), clasa a X-a, si scoli profesionale Ana Chirvasuta
Editura: Didactica si Pedagogica
Data aparitie: 1978
Numar pagini: 224
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Tehnologia preparatelor de bucatarie, de cofetarie si sortimentul bauturilor
Manual pentru licee de alimentatie publica clasa a IX-a Ana Chirvasuta
Editura: Didactica si Pedagogica
Data aparitie: 1977
Numar pagini: 420
Pe baza a 0 comentarii.
Ordoneaza dupa:
Arata: