Categorii: Autori straini

Omul cu briciul



Editura: Nemira
Colectia: Suspans thriller
Data aparitie:
Limba: Romana
Coperta: Brosata (paperback)
Numar volume: 1
Numar pagini: 244
Dimensiuni: 180 x 110 x 17 mm
Greutate: 0.15 kg
ISBN/Cod: 978-973-143-147-5
Traducator: Mihai Gruia-Novac
4,99LEI
Buna
4,99LEI
Foarte buna
11,99LEI
Ultima bucata
-
buc
+
Incepand de Luni, 01 Apr
De la publicarea romanului Barcelona Connection Andreu Martin apartine cercului restrans de maestri ai romanului politist spaniol. Omul cu briciul este corespondentul barcelonez al lui Jack Spintecatorul. Romanul a castigat Premiul Dashiell Hammett in 1993. Barcelona este cufundata in teama... La lasarea noptii un sangeros criminal in serie se pregateste sa atace. Mai multe femei din lumea prostitutiei barceloneze sunt descoperite cu beregata taiata si sanii crestati de o infinitate de taieturi de brici.

Teroarea se raspandeste... Victimele se diversifica: o vaduva nevinovata si apoi un travestit sufera aceeasi soarta. Psihoza se instaleaza definitiv. Omul cu briciul este in centrul tuturor discutiilor televiziunile vuiesc iar posturile de radio nu inceteaza sa transmita amanunt dupa amanunt.

Politia neputincioasa... Asigura ca monstrul va fi cat de curand prins. Dar daca acest monstru este multiform daca exista mai multi criminali care folosesc aceeasi semnatura? Un mozaic inspaimantator ce arunca intreaga populatie intr-un abis al terorii.




"
Comentarii ale utilizatorilor
Review-uri (2 review-uri)
Ratingul general al produsului:
Detii sau ai citit cartea?
Acorda o nota
Adauga un review