Constanta Brumar

Ordoneaza dupa:
Arata:
Tehnologia Culinara si Tehnica Servirii
Editura: Didactica si Peagogica
Data aparitie: 1990
Numar pagini: 124
Observatii: Manual pentru clasa a XI-a
Acceptabila
30,99LEI
Coperta deteriorata;
Acceptabila
Coperta deteriorata;
Ultima bucata
-
buc
+
 
30,99LEI
Stoc: 0
Pe baza a 0 comentarii.
Sortimentul de preparate si bauturi
Clasa a X-a Constanta Brumar
Editura: CD
Data aparitie: 2019
Numar pagini: 184
Acceptabila
15,99LEI
Prezinta pete
Acceptabila
Prezinta pete
Ultima bucata
-
buc
+
 
15,99LEI
Stoc: 0
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Organizator Banqueting
Manual pentru clasa a XI-a Constanta Brumar
Editura: CD Press
Data aparitie: 2012
Numar pagini: 152
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Organizator banqueting
Manual pentru clasa a XII-a Constanta Brumar
Editura: CD Press
Data aparitie: 2012
Numar pagini: 128
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Organizator Banqueting
Editura: CD
Data aparitie: 2012
Numar pagini: 128
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Abc-ul barmanului
Editura: Amaltea
Data aparitie: 2004
Numar pagini: 152
Pe baza a 1 comentarii.
Stoc epuizat
A.B.C.-ul bucatarului
+80 de preparate culinare Stefan Sgander
Editura: Diasfera
Data aparitie: 2006
Numar pagini: 144
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
A.B.C.-ul tehnologiei hoteliere si al agroturismului
Editura: Diasfera
Data aparitie: 2005
Numar pagini: 152
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Tehnologia culinara si tehnica servirii
Manual pentru clasa a IX-a Constanta Brumar
Editura: Didactica si Pedagogica
Data aparitie: 1988
Numar pagini: 116
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Tehnologie culinara, de cofetarie si patiserie
Editura: Didactica si Pedagogica
Data aparitie: 2003
Numar pagini: 94
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Tehnologie culinara
Manual pentru clasele a X-a, XI-a si a XII-a Florica Burghiu
Editura: Didactica si Pedagogica
Data aparitie: 1993
Numar pagini: 264
Pe baza a 1 comentarii.
Stoc epuizat
Tehnologie culinara
Manual pentru clasele a X-a, XI-a si a XII-a Florica Burghiu
Editura: Didactica si Pedagogica
Data aparitie: 1992
Numar pagini: 254
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Tehnologie culinara, de cofetarie si patiserie
Editura: Didactica si Pedagogica
Data aparitie: 1995
Numar pagini: 94
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Tehnologie culinara
Manual pentru clasele a X-a, XI-a si a XII-a Florica Burghiu
Editura: Didactica si Pedagogica
Data aparitie: 1995
Numar pagini: 264
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
ABC-ul ospatarului
Indrumar pentru invatarea elementelor de baza ale profesiei de ospatar Stefan Sgander
Editura: Amaltea
Data aparitie: 2004
Numar pagini: 140
Pe baza a 0 comentarii.
Ordoneaza dupa:
Arata: