Filtre

Carti editura Agir. Colectia Inginerie Alimentara

Ordoneaza dupa:
Arata:
Stoc epuizat
Biochimie generala si biochimia pestelui
Constantin Bann (coord.)
Editura: Agir
Data aparitie: 2004
Colectia: Inginerie alimentara
Numar pagini: 216
Pe baza a 1 comentarii.
Stoc epuizat
Alimente, alimentatie, sanatate
Editura: Agir
Data aparitie: 2005
Colectia: Inginerie alimentara
Numar pagini: 350
Pe baza a 2 comentarii.
Stoc epuizat
Reducerea aciditatii musturilor si vinurilor
Metode si procedee fizice, fizico-chimice, chimice si biologice Constantin Croitoru
Editura: Agir
Data aparitie: 2005
Colectia: Inginerie alimentara
Numar pagini: 476
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Lantul frigorific al produselor alimentare perisabile
Ioan Trofan
Editura: Agir
Data aparitie: 2005
Colectia: Inginerie alimentara
Numar pagini: 280
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Tratat de stiinta si tehnologia maltului si a berii
Editura: Agir
Data aparitie: 2000
Colectia: Inginerie alimentara
Numar pagini: 452/784
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Igiena si securitatea produselor alimentare
Editura: Agir
Data aparitie: 2001
Colectia: Inginerie alimentara
Numar pagini: 405
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Microbiologie alimentara
Editura: Agir
Data aparitie: 2004
Colectia: Inginerie alimentara
Numar pagini: 296
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Calitatea si controlul calitatii produselor alimentare
Editura: Agir
Data aparitie: 2002
Colectia: Inginerie alimentara
Numar pagini: 547
Pe baza a 0 comentarii.
Ordoneaza dupa:
Arata: