* Fotografiile au caracter informativ
Categorii: Literatura straina

Istoria cuceririi amoroase din antichitate pana in zilele noastre


Editura: Nemira
Anul:
Limba: Romana
Coperta: Cartonata (hardcover)
Numar volume: 1
Numar pagini: 350
Dimensiuni: 245 x 170 x 32 mm
Greutate: 0.73 kg
ISBN/Cod: 978-606-8073-17-0
Traducator: Diana Morarasu
STOC EPUIZAT!
Anunta-ma!

* Email:

Abonare Dezabonare
Arta seductiei din Antichitate pana in zilele noastre

110 manuale de seductie de la Ovidiu pana la Pick-up artists ale caror tactici si tehnici de la Alcibiade pana la Casanova ne dezvaluie modul in care barbatii si femeile de-a lungul istoriei au facut primul si cel mai riscant pas: seductia.
Cavalerii cunosteau arta de a imbrobodi femeile. Mai mult decat oricare altul François Villon si-a facut de cap pe vremea tineretii sale nebune. Rand pe rand baietii au sedus au tras clopotele au cochetat au flirtat sau… au agatat. Desi in sens strict „agatatul” este indisociabil legat de anii 1950 vicleniile si mecanismele sale psihologice sunt milenare.
„in aceasta carte istoricul Jean Claude Bologne surprinde felul in care de-a lungul epocilor barbatii au recurs la diverse solutii pentru a-si exprima dorinta de a incepe o legatura amoroasa. Primul pas nu e niciodata sigur. Si cel mai experimentat seducator poate gusta esecul si respingerea. E intotdeauna nevoie de o tehnica a apropierii care sa mareasca sansele de reusita. Pentru a reconstitui diversele strategii galante si pentru a restitui atmosfera epocii respective autorul a recurs la surse literare memorii corespondenta arhive judiciare si a consultat nu mai putin de 110 manuale de seductie aparute din Antichitate si pina in zilele noastre .” - LUCIA TERZEA-OFRIM Dilema Veche Partener media