Tata bogat, tata sarac - Robert T. Kiyosaki

-10%
Curtea Veche
Brosata (paperback)
39,99LEI 35,99LEI
Curtea Veche
Brosata (paperback)
 
35,99LEI
Stoc epuizat
Curtea Veche
Brosata (paperback)
Stoc epuizat
Curtea Veche
Brosata (paperback)
Titlul orginal: Rich Dad, Poor Dad
Limba primei editii: Engleza
Anul aparitiei primei editii: 1997
Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Rich_Dad_Poor_Dad
Cartea Tata bogat, tata sarac s-a vandut in peste 32 milioane de exemplare, in peste 51 de limbi, in peste 109 tari, fiind pe lista celor mai bine vandute carti New York Times pentru mai bine de sase ani. Persoane celebre precum Oprah Winfrey si Will Smith au sustinut aceasta carte. De asemenea, postul de televiziune PBS KOCE l-a onorat pe autor cu un premiu pentru excelenta, iar Donald Trump a avut doua colaborari literare cu Kiyosaki in 2006 si 2011.

Despre Tata bogat, tata sarac - Robert T. Kiyosaki

Aceasta carte sustine importanta educatiei financiare, a independentei financiare, precum si a dezvoltarii bogatiei prin investitii, pornirea si detinerea afacerilor, dar si cresterea inteligentei financiare. Cartea este scrisa sub forma unor pilde bazate pe viata autorului Robert T. Kiyosaki.

Tatal bogat mentionat este cel al prietenului lui, care a acumulat averea datorita antreprenoriatului si a investitiilor, iar tatal sarac este cel al autorului, care a muncit din greu toata viata fara a obtine niciodata siguranta financiara.           

In ciuda succesului pe care aceasta carte l-a avut, nu a fost ferita totusi de critica negativa. John T. Reed a sustinut ca aceasta carte contine sfaturi gresite, fiind totodata cea mai stupida carte cu sfaturi financiare citite vreodata de catre el.

O alta recenzie negativa a venit din partea lui Rob Walker care afirma ca este o carte absurda , cu afirmatii vagi ale autorului, iar naratiunea este asemanatoare unei fabule.