Jocurile foamei, vol. 3Revolta



Editura: Nemira
Data aparitie:
Limba: Romana
Coperta: Cartonata (hardcover)
Numar volume: 1
Numar pagini: 334
Dimensiuni: 220 x 155 x 32 mm
Greutate: 0.55 kg
ISBN/Cod: 978-606-579-290-6
Traducator: Ana-Veronica Mircea
Observatii: Ed. a doua


Alte volume din seria "Jocurile foamei - Suzanne Collins"

44,24LEI 24,99LEI
Noua cu defecte
44,24LEI 24,99LEI
Stoc limitat
-
buc
+
Incepand de Vineri, 29 Mar
Ultimul volum din seria Jocurile Foamei
Bestseller international publicat in 32 de tari

Katniss a supravietuit calvarului Jubileului Pacificarii si impreuna cu familia ei si Gale este la adapost in Districtul 13. Dar in haosul final al jocurilor Peeta a cazut prizonier in mainile Capitoliului iar presedintele Snow ii pregateste o soarta aparte. in timp ce focul revoltei mistuie intreg Panemul Katniss este sortita sa devina simbol al revolutiei. Pe masura ce evenimentele se desfasoara cu repeziciune ea realizeaza insa ca a fost mai degraba un pion mutat pe tabla decat liderul celor asupriti. Consecintele devin de negandit pe masura ce numarul victimelor creste iar Katniss trebuie sa gaseasca o solutie ce pare din ce in ce mai imposibila.

„Revolta incheierea perfecta a seriei extraordinare incepute cu Jocurile Foamei si continuate cu Sfidarea va avea peste ani acelasi ecou pe care l-au avut imparatul mustelor de William Golding si Apocalipsa lui Stephen King.”
School Library Journal

 „Asteptata cu frenezie incheierea seriei Jocurile Foamei nu dezamageste nicio clipa. Dimpotriva le ofera cititorilor si mai mult decat ar fi putut spera: actiune iubire si suferinta la cote de neegalat.”
Booklist
„Suzanne Collins alaturi de J.K. Rowling si Stephenie Meyer este una dintre autoarele ale caror carti pentru tineri sunt devorate in primul rand de adulti.”
Bloomberg
Comentarii ale utilizatorilor
Review-uri (6 review-uri)
Ratingul general al produsului:
Detii sau ai citit cartea?
Acorda o nota
Adauga un review