Oferta carti istorie, arta, stiinta si beletristica
Lumea noastra spectaculoasa O calatorie prin 140 de l ...
 
79,99LEI
The man with kaleidoscope eyes Omul cu ochi de caleidoscop
 
149,99LEI

Anticariat online

 - noutati >

Te-ai intrebat vreodata ce sau mai degraba cine se afla in spatele unei carti cumparate dintr-un anticariat online? Ei bine, în cazul de fata, se afla o echipa formata din tineri energici, pasionati si cu simtul raspunderii.
Suntem diferiti ca personalitate, insa acest lucru nu ne impiedica sa muncim, sa ne distram si sa crestem impreuna. Ba din contra, diferentele ne ajuta sa ne completam asemenea unor piese de puzzle si sa atingem obiectivul nostru comun, acela de a pastra vie cartea traditionala, chiar daca ajunge la cititori prin intermediul unui anticariat online.
De la un proiect inceput pe vremea studentiei pana la Targul Cartii de astazi, am onorat sute de mii de comenzi si am umplut milioane de rafturi. Am incercat sa mentinem la standard fotosinteza, prin vanzarea cartilor care au fost deja tiparite. Am descoperit impreuna titluri remarcabile, am pus noutati pe noptiere si am scos la lumina volume despre care nimeni nu stia ca exista. Alaturi de prietenii si colaboratorii nostri, le-am oferit si continuam sa le oferim cartilor o noua sansa la lectura.
Intr-o lume in care tehnologia acapareaza tot mai mult viata cotidiana, iar telefonul functioneaza ca o extensie a omului, noi indraznim sa fim de moda veche. Chiar daca activam in cadrul unui anticariat online, ne plac mirosul de tipar, fosnetul hartiei si muzica pe vinil. Ne place sa colindam tara in cautarea cartilor uitate si a comorilor literare. Ne intampinam cititorii cu bratele deschise in magazinele din centru. Credem in dragoste la prima lectura si vrem sa le dam tuturor cititorilor posibilitatea de a-si intalni cartile care le-au fost predestinate!
x
Sacose panza
personalizate
Vezi oferta »