Scandal - Amanda Quick

-25%
Colemus
Brosata (paperback)
3,99LEI 2,99LEI
-57%
Lira
Brosata (paperback)
6,99LEI 2,99LEI
Titlul orginal: Scandal
Limba primei editii: engleza
Anul aparitiei primei editii: 1991
Anul aparitiei primei editii romanesti: 1994
Editura la care a aparut: Colemus
Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_works_by_Jayne_Ann_Krentz#As_Amanda_Quick
'Scandal' este un roman de dragoste al scriitoarei americane Amanda Quick (pseudonim pentru Jayne Ann Krentz) si surprinde povestea incantatoarei Emily Farington, care se indragosteste in urma unui schimb de scrisori de Simon Augustus Traherbe, misteriosul conte de Blade.

Despre Scandal - Amanda Quick

Reputatia lui Emily Farington a fost distrusa pentru totdeauna de o fapta nechibzuita din tinerete, asa ca femeia se resemneaza cu gandul ca nu va avea niciodata un barbat alaturi. Asta pana cand se implica intr-un schimb neobisnuit de scrisori si se indragosteste nebuneste de corespondentul sau, misteriosul conte Blade. Un barbat sensibil, inteligent si cu o minte sclipitoare...
Este tot ceea ce si-ar fi dorit Emily de la un barbat. Insa Simon Augustus Traherne, contele misterios, nu este deloc ceea ce pare. Manat de pasiuni intunecate si puternice si de un secret tragic adanc ingropat in sufletul sau, Blade are intreaga Londra la picioare, dar nu si pe Emily. 
Desi femeia cade prada farmecului seducator al lui Simon, stie ca trebuie sa ajunga la inima barbatului plin de contraste inainte ca trecutul lor comun sa distruga unica mare dragoste pe care a cunoscut-o vreodata Emily. Cei doi vor fi partasi la intamplari dintre cele mai bizare, nu se vor putea impotrivi destinului si vor cadea in bratele celuilalt, asta dupa ce vor trece prin multe incercari in care isi demonstreaza dragostea reciproca.
Dupa ce Emily si contele Blade isi unesc destinele, tensiunea si intorsaturile de situatie pun stapanire pe mariajul lor si nicidecum nu au o viata monotona...