Comisarul Montalbano, vol. 2Sunetul viorii



Editura: Nemira
Colectia: Suspans
Data aparitie:
Limba: Romana
Coperta: Brosata (paperback)
Numar volume: 1
Numar pagini: 256
Dimensiuni: 178 x 108 x 16 mm
Greutate: 0.16 kg
ISBN/Cod: 978-606-8073-23-1
Traducator: Emanuel Botezatu


Alte volume din seria "Comisarul Montalbano - Andrea Camilleri"

Comisarul Montalbano revine mai nervos mai orgolios si mai indaratnic decat pana acum. Nervos pentru ca trebuie sa ancheteze moartea unei frumoase femei dar si pentru ca Livia eterna logodnica ii cere explicit sa se casatoreasca si sa-l infieze pe Francois micul hot de merinde.

Orgolios pentru ca se ia la sfada cu noul chestor un fandosit cu pretentii aristocratice si nu are nici cea mai mica intentie sa-si ceara scuze. In revansa chestorul Ii ia cazul.

Indaratnic pentru ca nu accepta nici in ruptul capului concluzia Brigazii mobile care arunca vina crimei pe un tanar retardat ruda indepartata a victimei. Comisarul nu ezita sa-si riste cariera efectuand in secret o ancheta pe cont propriu.

Dar Montalbano devine si mai nervos si mai orgolios si mai indaratnic atunci cand Mafia insasi se ofera sa-i dea o mana de ajutor.

„Astazi cand vorbim despre romanul noir italian vorbim despre Andrea Camilleri si seria Comisarul Montalbano devenita intre timp si un serial TV de mare succes.“ La Repubblica

Comentarii ale utilizatorilor
Review-uri (2 review-uri)
Ratingul general al produsului:
Detii sau ai citit cartea?
Acorda o nota
Adauga un review