-10%
Categorii: Autori straini

Gargui



Editura: Allfa
Data aparitie:
Limba: Romana
Coperta: Brosata (paperback)
Numar volume: 1
Numar pagini: 496
Dimensiuni: 200 x 130 x 33 mm
Greutate: 0.41 kg
ISBN/Cod: 978-973-724-213-6
Traducator: Teodor Fleseru
71,99LEI
Buna
71,99LEI 64,99LEI
Buna
67,99LEI
Buna
67,99LEI
Buna
67,99LEI
Buna
71,99LEI
Foarte buna
74,99LEI
Foarte buna
79,99LEI
Stoc suficient
-
buc
+
Incepand de Luni, 01 Apr
Disponibil si in magazine
Aceasta carte este disponibila in magazinele fizice.
Ultima verificare s-a facut azi la ora 01:00.
Adresa:
- str. Doamnei, nr. 27-29, Sector 3, Bucuresti
- bdul. Magheru, nr. 18, Sector 1, Bucuresti
- bdul. Gheorghe Sincai, nr. 1-1A, Sector 4, Bucuresti
Program magazine: L-V: 09:00 - 21:00, S: 10:00 - 21:00, D: 10:00 - 20:00

ROMANUL UNEI IUBIRI CE SUPRAVIEŢUIEŞTE IADULUI PĂMÂNTEAN ŞI TRANSCENDE LIMITELE TEMPORALE   Povestitorul din Gargui este un contemporan de-al nostru – cinic frumuşel şi fustangiu – care bântuie prin vidul moral al vieţii moderne. Romanul debutează cu eroul nostru conducând maşina pe un drum întunecat când atenţia îi este distrasă de ceea ce pare a fi o ploaie de săgeţi. Maşina cade într-o râpă iar el suferă arsuri cumplite pe tot corpul. Îşi revine pe un pat de spital îndurând chinuri inimaginabile plănuind în detaliu suicidul pentru ziua când va fi externat – căci s-a transformat într-un monstru atât trupeşte cât şi sufleteşte. Dar lucrurile se complică odată cu apariţia unei femei misterioase Marianne Engel sculptoriţă de garguie care îi mărturiseşte că îl cunoaşte dintr-o viaţă anterioară când ei doi erau un cuplu de îndrăgostiţi.
Dincolo de tulburătoarea poveste de dragoste Gargui poate fi considerat un roman cu cheie întrucât îşi livrează mesajul apelând la filozofie medicină arhitectură pictură şi literatură. Topind alchimic legende şi mituri din diferite zone şi epoci – nordul viking Anglia victoriană Japonia feudală – Andrew Davidson creează o poveste de iubire stranie şi originală într-un roman cotat ca o senzaţie în lumea literară internaţională și comparat cu În numele trandafirului al lui Umberto Ecco sau Pacientul englez al lui Michael Ondaatje.
Gargui este pur şi simplu un deliciu o minune un festin! Un roman scris cu aplombul curajul şi forţa stilistică a adevăraţilor maeştri.”     Peter Straub
Andrew Davidson s-a născut la Pinawa Manitoba. După obţinerea unei diplome în limba şi literatura engleză a fost o vreme profesor în Japonia. Gargui este primul său roman la care a lucrat vreme de şapte ani si pentru care primul editor a  achizitionat drepturile de publicare pentru suma de 1 25 milioane USD. Manuscrisul romanului s-a vandut inainte de publicare prin licitatie in 23 de tari. In Romania drepturile de traducere si publicare s-au obtinut contra sumei record de 20.000 USD.   Cititi mai mult pe www.gargui.info "

Comentarii ale utilizatorilor
Review-uri (3 review-uri)
Ratingul general al produsului:
Detii sau ai citit cartea?
Acorda o nota
Adauga un review