Brillat-Savarin

Ordoneaza dupa:
Arata:
Fiziologia gustului
Editura: Meridiane
Data aparitie: 1988
Colectia: Biblioteca de arta
Numar pagini: 430
Acceptabila
5,99LEI
Acceptabila
6,99LEI
Buna
6,99LEI
Acceptabila
Stoc limitat
-
buc
+
 
5,99LEI
Stoc: 0
Pe baza a 8 comentarii.
Stoc epuizat
Physiologie des geschmacks
Fiziologia gustului Brillat-Savarin
Editura: Wilhelm Heyne
Data aparitie: 1976
Colectia: Heyne Ex Libris
Numar pagini: 330
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Physiologie du gout ou meditations de gastronomie trascendante
Fiziologia gustului sau meditatii de gastronomie transcendenta Brillat-Savarin
Editura: Eugene Fasquelle
Data aparitie: 1896
Colectia: Bibliotheque - Charpentier
Numar pagini: 528
Observatii: Contine anecdote, istorioare culinare, ganduri, retete si poeme
Pe baza a 1 comentarii.
Stoc epuizat
Physiologie du gout
Fiziologia gustului Brillat-Savarin
Editura: Librairie des Bibliophiles
Numar pagini: 276; 328
Pe baza a 0 comentarii.
Ordoneaza dupa:
Arata: