Pasiune pe insula - Charlotte Hughes

Victoria
Brosata (paperback)
 
2,99LEI
Stoc epuizat
Miron
Brosata (paperback)
Titlul orginal: Island Rogue
Limba primei editii: engleza
Anul aparitiei primei editii: 1992
Anul aparitiei primei editii romanesti: 1993
Editura la care a aparut: Victoria
Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Charlotte_Hughes#Bibliography
'Pasiune pe insula' semnata de scriitoarea americana Charlotte Hughes surprinde povestea de dragoste dintre Ellie Parks, o femeie ce isi cauta linistea si vindecarea pe insula Erskine si Cutter Beaumont, primarul si seriful locului. Ultimul lucru pe care si-l doreste Ellie este un barbat in viata ei, insa Cutter nu isi mai poate lua ochii de la ea...

Despre Pasiune pe insula - Charlotte Hughes

Ellie Parks incearca sa se vindece de suferinta traita in urma cu un an. Munca solicitanta ii lasa putin timp pentru nevoile proprii, asa ca mica si izolata insula de pe coasta Charleston este locul perfect pentru recuperare, impacare cu trecutul si cunoasterea din nou a bucuriei. Un barbat este ultimul lucru de care are nevoie acum. 
Insa planurile nu se desfasoara intocmai cum isi doreste. Pe insula, Erskine il intalneste pe Cutter Beaumont, seriful si primarul locului precum si proprietarul singurei taverne de aici. Barbatul nu isi mai poate lua ochii de la Ellie, care ridica un zid in jurul sau ce ar putea intimida orice barbat.
Ulterior, cei doi se apropie din ce in ce mai mult, femeia ii impartaseste cele mai intunecate secrete, iar Cutter ii ofera sprijinul sau si o face sa creada ca este suficient de curajoasa pentru a scapa de traumele trecutului. Saruturile si zambetul serifului ii aduc fericire insa o si indeparteaza de acesta. 
Ce se va intampla cu cei doi? Va avea Ellie incredere deplina in noul barbat din viata sa?