Destine paralele - Christina Courtenay

-81%
Lider
Brosata (paperback)
26,00LEI 4,99LEI
-50%
Lider
Brosata (paperback)
10,00LEI 4,99LEI
Titlul orginal: The Silent Touch of Shadows
Limba primei editii: engleza
Anul aparitiei primei editii: 2012
Anul aparitiei primei editii romanesti: 2014
Editura la care a aparut: Lider
Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Christina_Courtenay
Doua frumoase povesti de dragoste care se desfasoara in mod paralel si sunt legate intre ele, respectiv cea dintre Melissa și Jake, din timpurile noastre, si cea dintre Sibella si Roger, din anul 1460. Actiunea se desfasoara in Conacul Ashleight Manor din Kent.

Despre Destine paralele - Christina Courtenay

In primul roman al seriei Shadows from the Past, Christina Courtenay creeaza doua frumoase povesti de dragoste care se desfasoara in mod paralel. Astfel, concomitent, in Conacul Ashleight Manor isi traiesc iubirea Melissa si Jake, in timpurile noastre, dar si Sibella si Roger, insa in anul 1460.
 
Un roman plin de mister, fantome, intrigi si iubire.
 
Totul incepe cand Mellisa, genealog de profesie si recent divortata, se muta in Conacul Ashleight Manor. Imediat cum intra in casa, fenomene stranii incep sa apara, astfel ca viziuni si vise incep sa o bantuie. Se dovedesc a fi in final cai prin care o femeie din 1460 încearca sa ia legatura cu ea. Jake Percy, medic veterinar tanar si vaduv din Kent, are aceleasi vise ciudate iar in momentul in care o intalneste pe Mellisa toate incep sa capete sens. 
 
Mai mult, este atras in mod inexplicabil de ea, angajand-o sa ii cerceteze arborele genealogic. Impreuna pornesc in cautarea adevarului, descopera povestea de dragoste din trecut dintre Roger si Sibella din secolul XV si incearca sa repare raul facut cuplului.