Legea conspiratiei - Christopher Reich

Litera
Brosata (paperback)
 
2,99LEI
Stoc epuizat
Litera
Brosata (paperback)
Titlul orginal: Rules of Deception
Limba primei editii: engleza
Anul aparitiei primei editii: 2008
Anul aparitiei primei editii romanesti: 2010
Editura la care a aparut: Litera
Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Christopher_Reich
Christopher Reich propune o aventura in lumea spionajului high-tech in volumul sau, 'Legea conspiratiei', aparut in 2008. Chirurgul si alpinistul Jonathan Ransom credea ca stie totul despre sotia sa, Emma, pana cand aceasta este ucisa intr-un accident tragic de schi in Alpii Elvetieni. La o zi de la moartea Emmei, o scrisoare misterioasa adresata ei ajunge la hotelul unde era cazat cuplul. Cand o deschide, banuielile barbatului incep sa fie deslusite...

Despre Legea conspiratiei - Christopher Reich

Legea conspiratiei este un thriller inteligent cu politicieni de inalta clasa, identitati false si conspiratii cu arme nucleare. Jonathan Ransom, alpinist de talie mondiala si chirurg experimentat, este protagonistul spionajului clasic prin excelenta.
Barbatul schiaza impreuna cu sotia sa Emma in inzapezitii Alpi Elvetieni. Din senin se porneste o furtuna de zapada in urma careia femeia se accidenteaza grav si moare in adancurile unei crevase. La o zi dupa teribilul accident, Jonathan primeste un plic adresat sotiei sale in care se afla...doua bilete de bagaje. 
Acest moment ii va da peste cap viata chirurgului. Asadar, este atacat in mod inexplicabil de politia elvetiana si obligat sa fuga. Brusc este urmarit international si devine tinta unui asasin misterios. Treptat Jonathan este prins tot mai adanc in lumea terorismului global, o lume in care scopul scuza mijloacele si nimeni nu este ceea ce pare.
Singura cale de supravietuire? Descoperirea crudului adevar legat de viata secreta a Emmei...
Va reusi barbatul sa descopere misterul tainuit de sotia sa?