Vinil Move It

Casa de discuri: Arcade
Data aparitie:
Numar de discuri: 1
Viteza: 33
Format: 30 cm
Greutate: 0.20 kg
29,99LEI 17,99LEI
29,99LEI 17,99LEI
Ultima bucata
Incepand de Marţi, 24 Mai


We Don't Talk Anymore
The Day I Met Marie
Lucky Lips
Travelin' Light
Blue Turns To Grey
I Could Easily Fall (In Love With You)
Bachelor Boy
Miss You Nights
Move It
Livin' Doll
The Young Ones
Do You Want To Dance
Spanish Harlem
Devil Woman
My Kinda Life
Goodbye Sam - Hallo Samantha
Comentarii ale utilizatorilor
Review-uri (0 review-uri)
Ratingul general al produsului:
Detii vinilul?
Acorda o nota
Adauga un review