Abis - Colin Forbes

Rao
Brosata (paperback)
 
2,99LEI
-40%
Rao
Brosata (paperback)
4,99LEI 2,99LEI
Rao
Cartonata (hardcover)
 
5,99LEI
Titlul orginal: Precipice
Limba primei editii: engleza
Anul aparitiei primei editii: 1996
Anul aparitiei primei editii romanesti: 1999
Editura la care a aparut: RAO
Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Raymond_Harold_Sawkins#as_Colin_Forbes
'Abis' este un thriller din anul 1996 al scriitorului britanic Colin Forbes (pseudonim pentru Raymond Harold Sawkins) si face parte din seria Tweed & Co. a autorului. Tweed, Paula Grey si Bob Newman se confrunta cu cel mai periculos inamic de pana acum, Leopold Brazil, o figura dominanta in Occident, care unelteste un plan secret menit sa schimbe echilibrul puterii in lume...

Despre Abis - Colin Forbes

Un volum generos cu o poveste captivanta. Asta propune Colin Forbes in Abis. In acest thriller, Tweed, Paula Gray si Bob Newman sunt pe urmele miliardarului Brazil Leopold, un magnat din domeniul comunicatiilor. 
Tweed suspecteaza ca Brazil are un plan major care ameninta lumea dupa ce vede o serie de fotografii ale unui controversat satelit lansat de acesta. Miliardarul, ce detine o baza in Elvetia si o resedinta in regiunea britanica Dorset, se ascunde in spatele unor avocati influenti si puternici. 
Impreuna cu echipa sa de spioni experimentati ce apartin serviciilor secrete britanice, Tweed ajunge in Zurich si incearca sa descopere secretul lui Brazil, localizandu-i pe cei douazeci de savanti specializati in comunicatii, care disparusera.
Confruntarea finala dintre fortele raului se va desfasura in Dorset, chiar sub ochii uluiti ai lui Tweed si ai echipei sale.
Vor reusi spionii sa afle adevaratul plan al miliardarului?