Navele fantoma - Colin Forbes

Rao
Brosata (paperback)
 
4,99LEI
-40%
Rao
Brosata (paperback)
9,99LEI 5,99LEI
Stoc epuizat
Rao
Cartonata (hardcover)
Titlul orginal: By Stealth
Limba primei editii: engleza
Anul aparitiei primei editii: 1992
Anul aparitiei primei editii romanesti: 1995
Editura la care a aparut: RAO
Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Raymond_Harold_Sawkins#as_Colin_Forbes
'Navele fantoma' este un thriller din anul 1992 al scriitorului britanic Colin Forbes (pseudonim literar pentru Raymond Harold Sawkins) si volumul noua al seriei 'Tweed & Co.' Romanul, asemenea celorlalte parti ale seriei, ofera o poveste fascinanta care se desfasoara in mai multe orase europene in cadrul careia agentul Tweed urmareste creierul unei complicate operatiuni.

Despre Navele fantoma - Colin Forbes

Colin Forbes propune cititorilor o aventura palpitanta ai carei protagonisti sunt cei mai buni spioni din Anglia, respectiv agentul Tweed, Paula Gray si Bob Newman. 
Generalul Wand, un barbat pasionat de istorie, invata din greselile marilor conducatori ai trecutului si cu ajutorul serviciilor secrete orientale acopera in mod strategic intreg Occidentul cu agenti superantrenati. Are un singur obiectiv: de a cuceri lumea prin tehnologia stealth, ce transforma orice flota navala sau aeriana intr-un obiectiv invizibil. 
Asadar, nu este intamplatoare disparitia in ceata a unei nave in largul orasului portuar Lymington, o disparitie ce este remarcata de Paula Grey. Insa, planul diabolic ce indica o organizare perfecta presupune si o serie de crime oribile. Singurii care cunosc amploarea complotului sunt Tweed, echipa acestuia cat si trupele SAS. 
Oare vor reusi sa descopere o bresa in dispozitivul impecabil si sa evite dezastrul?