Operatiunea Shockwave - Colin Forbes

Rao
Brosata (paperback)
 
4,99LEI
Stoc epuizat
Rao
Brosata (paperback)
Titlul orginal: Shockwave
Limba primei editii: engleza
Anul aparitiei primei editii: 1990
Anul aparitiei primei editii ramanesti: 1993
Editura la care a aparut: RAO
Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Raymond_Harold_Sawkins#as_Colin_Forbes
'Operatiunea Shockwave' este volumul sapte al seriei 'Tweed & Co.' semnata de scriitorul britanic, Raymond Harold Sawkins, cunoscut si sub pseudonimul Colin Forbes. Agentului britanic Tweed ii este inscenata o crima si ajunge sa fie vanat de cea mai puternica organizatie de securitate din lume. Se pare ca barbatul detine un secret important...

Despre Operatiunea Shockwave - Colin Forbes

Agentul britanic Tweed este acuzat ca a violat si ucis o femeie misterioasa, asa ca este nevoit sa fuga si porneste intr-o aventura catre Europa inzapezita si friguroasa, alaturi de Paula Grey, o femeie care decide sa il insoteasca. Intre timp, agentii europeni de top din securitate sunt avertizati si sunt pe urmele lui.
Lance Buckmaster este noul ministru pentru securitate externa si cel care va conduce operatiunea de urmarire si de arestare a agentului Tweed. Mai mult, asasinul de top al Europei, Armand Horowitz, are o misiune: trebuie sa il ucida pe fugar.
Parasind Germania si pana in Elvetia, pentru Paula si Tweed urmeaza o ambuscada periculoasa. De ce trebuie ucis agentul? Cheia este Shockwave, un computer gigant ce poate garanta siguranta Occidentului, cat si a Rusiei, iar misiunea lui Tweed este de a asigura un transport perfect al computerului la bordul navei Lampedusa pe traseul catre Marea Britanie.
In incercarea de a scapa de urmaritori, lui Tweed i se alatura si corespondentul strain Bob Newman. Ulterior, cei doi se refugiaza in Elvetia, in ascunzatoarea agentului. Aici afla despre catastrofa. Lampedusa fusese deturnata…
Care va fi deznodamantul?