Little Brother



Editura: Nemira
Colectia: Junior
Data aparitie:
Limba: Romana
Coperta: Cartonata (hardcover)
Numar volume: 1
Numar pagini: 440
Dimensiuni: 222 x 155 x 42 mm
Greutate: 0.68 kg
ISBN/Cod: 978-606-579-013-1
Traducator: Ana-Veronica Mircea
12,99LEI
Buna
12,99LEI
Ultima bucata
-
buc
+
Incepand de Vineri, 26 Apr
Disponibil si in magazine
Aceasta carte este disponibila in magazinele fizice.
Ultima verificare s-a facut azi la ora 21:00.
Adresa:
- str. Doamnei, nr. 27-29, Sector 3, Bucuresti
- bdul. Gheorghe Sincai, nr. 1-1A, Sector 4, Bucuresti
Program magazine: L-V: 09:00 - 21:00, S: 10:00 - 21:00, D: 10:00 - 20:00
Bestseller international finalist al Premiului Hugo

Premiile Prometheus John W. Campbell si White Pine Award

Marcus mai bine cunoscut ca „w1n5t0n” stie deja la doar saptesprezece ani cum funtioneaza lucrurile... si ce trebuie sa faci ca sa nu mai functioneze. Inteligent ager si priceput in spatiul retelelor electronice reuseste cu usurinta sa pacaleasca sistemul de supraveghere al liceului sau.

Dar totul se schimba atunci cand el si prietenii sai sunt prinsi in haosul rezultat de pe urma unui atac terorist asupra orasului San Francisco. in locul nepotrivit la momentul nepotrivit Marcus si compania sunt ridicati de Departamentul de Securitate Interna si dusi intr-o inchisoare secreta.

Dupa mai multe zile de interogatoriu de razboi psihologic si umilinte cand in sfarsit este eliberat descopera ca orasul sau s-a transformat intr-un stat politienesc in care fiecare cetatean este tratat ca un potential terorist. si prietenul sau cel mai bun Darryl este in continuare intemnitat fara motiv. Marcus stie ca nimeni nu il va crede cand va povesti ce s-a intamplat si ii ramane o singura optiune: sa se lupte singur cu DSI.

„O carte minunata esentiala pentru vremurile noastre obligatoriu prima lectura anul acesta. si imi doresc sa ajunga in mainile cat mai multor tineri inteligenti pentru ca sunt convins ca le va schimba viata. Citind-o imi doream sa am din nou treisprezece ani si sa incerc sa schimb lumea.”
Neil Gaiman
„Pe limba protagonistilor sai Fratele cel mic este «foarte tare» si deosebit de «cool»! O scriitura fluida care iti intra pe sub piele si reveleaza aura umana a carei stralucire invinge orice tehnologie.” Los Angeles Times

„Cititorii se vor delecta cu detaliile tehno-revolutiei puse la cale de Marcus. Cumparati mai multe exemplare si faceti cadou prietenilor cartea asta e foarte t@r3!” Booklist
„Un «frate mai mic» al romanului 1984 scris de Orwell volumul lui Doctorow este plin de viata plin de intelepciune si cel mai important infricosator de veridic.”
Brian K. Vaughan
„O poveste despre lupta oricarui adolescent in momentul in care alege cum va arata viitorul lui.”
Steven Gould
Romanul Fratele cel mic a primit numeroase alte distinctii: Amazon.com Top 10 Editor’s Picks Book Sense Children’s Pick CYBIL Award Booklist Editors’ Choice Kirkus Best Book of the Year School Library Journal Best Books of the Year VOYA’s Best Science Fiction Fantasy and Horror
Comentarii ale utilizatorilor
Review-uri (2 review-uri)
Ratingul general al produsului:
Detii sau ai citit cartea?
Acorda o nota
Adauga un review