Parapsihologia si misterele lumii actuale - Cristian Negureanu

-20%
Miracol
Brosata (paperback)
16,99LEI 13,59LEI
Universul
Brosata (paperback)
 
3,99LEI
-20%
Miracol
Brosata (paperback)
17,99LEI 14,39LEI
Stoc epuizat
Magic
Brosata (paperback)
Titlul orginal: Parapsihologia si misterele lumii actuale
Limba primei editii: romana
Anul aparitiei primei editii: 1994
Anul aparitiei primei editii ramanesti: 1994
Editura la care a aparut: Miracol
'Parapsihologia si misterele lumii actuale' este un volum din anul 1994 al lui Cristian Negureanu si face parte din seria de carti 'Lumi paralele' alaturi de 'Intraterestrii si noua ordine mondiala', 'Tainele religiilor si populatiile universului' si 'Civilizatiile extraterestre si a treia conflagratie mondiala'.

Despre Parapsihologia si misterele lumii actuale - Cristian Negureanu

Ce este parapsihologia? Care sunt misterele lumii actuale? Sunt cateva intrebari la care incearca sa gaseasca raspuns volumul lui Cristian Negureanu, din 1994, specialist in enigmele actuale ale omenirii cat si unul dintre scriitorii sustinatori ai ipotezei prezentei extraterestrilor printre noi inca din cele mai vechi timpuri. Pentru Dr. Ungureanu acestia sunt de fapt, intraterestri. 
Parapsihologia, un domeniu intens cercetat de Dr. Ungureanu, este o pseudostiinta care studiaza fenomenele pe care perceptia uzuala a oamenilor nu le poate explica imediat si care se desfasoara intr-un plan diferit de cel al universului newtonian.
Face apel atat la perceptiile extrasenzoriale precum telepatia, clarviziunea si psihometria cat si la capacitatile paranormale, printre care se numara reincarnarea, experientele in apropierea mortii si experientele extracorporale.