Cumparam discuri vinil

Ai acasa discuri vinil pe care nu le mai vrei? Inseamna ca deja te afli la primul pas al colaborarii noastre!
Sună-ne acum
021 308 1772

Dupa mai bine de 80 de ani de la aparitia sa, discul de vinyl revine in vietile melomanilor. In ciuda faptului ca existenta i-a fost amenintata de aparitia casetei audio, a CD-ului si a mp3-ului, acesta a demonstrat ca poate face fata oricarei provocari muzicale, inclusiv a celor din era digitalizarii.

Pentru ca muzica de calitate nu se demodeaza niciodata, cumparam discuri vinil. De ce sa le arunci sau sa se puna praful pe ele cand pot bucura urechile altcuiva? Cu siguranta exista un pick-up care ar vrea sa le trezeasca la viata! Dansul acului pe vinyl inseamna, pentru nostalgici si colecționari, o redare calda, analogica si pura a celor mai discrete sunete.

Ai viniluri de vanzare? Specialistii nostri le vor evalua si iti vor oferi un pret corect pentru ele. Iată cum vom proceda:

Trimite-ne un e-mail la adresa contact@targulcartii.ro cu titlul „vand discuri vinil ”, in care sa incluzi lista discurilor la care vrei sa renunti. Este foarte important ca acestea sa fie in stare buna, sa nu fie sparte sau zgariate. In functie de numarul lor, noi ne vom deplasa gratuit la domiciliul tau pentru a le evalua si cumpara.

Ai doar un disc de vanzare sau poate cateva? Contacteaza-ne la numărul de telefon 021 308 1772 sau viziteaza-ne la anticariatul nostru din Str. Doamnei, nr. 27-29, Sector 3, București. Specialistii nostri asteapta cu drag sa descopere comorile tale muzicale, sa le analizeze cu atentie si sa le evalueze.

Discurile de vinyl nu redau sunete, ci mai degraba o experienta menita sa incante spiritul. Hai sa ducem muzica mai departe catre urmatoarele generatii!