Cum sa vorbim in public - Dale Carnegie

Curtea Veche
Brosata (paperback)
 
24,99LEI
Curtea Veche
Brosata (paperback)
 
23,99LEI
Curtea Veche
Brosata (paperback)
 
24,99LEI
Curtea Veche
Brosata (paperback)
 
19,99LEI
Stoc epuizat
Curtea Veche
Brosata (paperback)
Titlul orginal: How to Develop Self-Confidence And Influence People By Public Speaking
Limba primei editii: engleza
Anul aparitiei primei editii: 1956
Anul aparitiei primei editii romanesti: 2000
Editura la care a aparut: Curtea Veche
Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Dale_Carnegie
'Cum sa vorbim in public' este un titlu de referinta pentru cei mai buni oratori ai lumii, apare in anul 1956 si este semnat de Dale Carnegie (Dale Harbison Carnagey), cel mai mare autor de literatura motivationala al secolului XX. In esenta, 'Cum sa vorbim in public' este o introducere in arta discursului public si include numeroase sugestii si informatii referitoare la gasirea tonului si a mijloacelor potrivite pentru a tine un discurs desavarsit.

Despre Cum sa vorbim in public - Dale Carnegie

Dale Carnegie este unul dintre cei mai cunoscuti autori de lucrari care incurajeaza dezvoltarea si formarea personala. A devenit renumit atat pentru elocventa discursurilor sale cat si pentru puterea de convingere de care da dovada in scris. Cea mai buna marturie a acestor calitati este manualul Cum sa vorbim in public
Volumul se adreseaza celor care doresc imbunatatirea discursului public, o mai buna structurare a ideilor si dobandirea unei mai bune intelegeri de sine si ofera o serie de exemple graitoare, respectiv fapte si experiente din viata celor mai celebri oratori din lume. 
Astfel, cititorii pot afla cum Lincoln, Roosevelt, Mark Twain sau Charles Dickens si-au inceput cariera oratorie, care au fost practicile de succes ale acestora si cum au reactionat in diverse situatii limita. Fireste, acesti oameni remarcabili nu au reusit de la prima incercare, insa perseverenta si dorinta de a aduce o schimbare au fost elementele care i-au purtat catre succes. 
Eforturile lui Dale Carnegie de incurajare a dezvoltarii si formarii personale au fost preluate de Fundatia Carnegie. Cursurile initiate si predate de insusi Carnegie sunt frecventate si astazi de mii de oameni din intreaga lume, dovedindu-si astfel utilitatea si actualitatea.
Cum sa vorbim in public s-a bucurat de un succes imens, totalul exemplarelor vandute pana in prezent depasind un milion.