Secretele succesului in era digitala - Dale Carnegie

-29%
Curtea Veche
Brosata (paperback)
35,00LEI 24,99LEI
-44%
Curtea Veche
Brosata (paperback)
45,00LEI 24,99LEI
Titlul orginal: How to Win Friends and Influence People in the Digital Age
Limba primei editii: engleza
Anul aparitiei primei editii: 2011
Anul aparitiei primei editii ramanesti: 2013
Editura la care a aparut: Curtea Veche
Traim intr-o era digitizata. Comunicarea virtuala si retelele de socializare au inlocuit treptat si eficient interactiunile dintre oameni, iar pentru a avea succes si in acest context, Dale Carnegie vine in sprijinul nostru cu sfaturi in vederea obtinerii succesului si a crearii de legaturi trainice cu cei din jur.

Despre Secretele succesului in era digitala - Dale Carnegie

Societatea umana traieste intr-o lume digitizata in care comunicarea virtuala si prezenta tot mai mare a oamenilor in mediul online, respectiv pe retelele de socializare au devenit dominante. Viata oamenilor practic s-a mutat in mediul online. In acest context, cum putem actiona astfel incat comunicarea virtuala sa aiba aceeasi eficienta cu cea reala, iar in final sa putem atinge succesul? Dale Carnegie, binecunoscut cercetator al comunicarii umane si autor al nenumarate titluri conexe, vine in sprijinul nostru cu o serie de tehnici si sfaturi menite sa ne asigure succesul si sa creeze legaturi trainice cu cei din jur.
 
Recunoasterea deschisa a culpei, evitarea discutiilor in contradictoriu, mentinerea unei atitudini pozitive, transmiterea zambetului prin tonul ori cuvintele noastre, memorarea numelui si empatizarea cu interlocutorul nostru sunt doar cateva dintre tehnicile detaliate si recomandate in acest volum.