Conspiratia - Dan Brown

Rao
Cartonata (hardcover)
 
17,99LEI
Rao
Brosata (paperback)
 
19,99LEI
Rao
Brosata (paperback)
 
20,99LEI
Rao
Brosata (paperback)
 
17,99LEI
Stoc epuizat
Rao
Brosata (paperback)
Stoc epuizat
Rao
Brosata (paperback)
Stoc epuizat
Rao
Brosata (paperback)
Autor: Dan Brown
Titlul orginal: Deception Point
Limba primei editii: engleza
Anul aparitiei primei editii: 2001
Anul aparitiei primei editii romanesti: 2005
Editura la care a aparut: RAO
Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Deception_Point
'Conspiratia', un thriller stiintific din anul 2001 al scriitorului american Dan Brown, urmareste implicarea analistului informational Rachel Sexton la misiunea NASA de descoperire a unui meteorit care ar contine dovezi de viata extraterestra. Descoperirea are loc in preajma alegerilor prezidentiale din Statele Unite la care participa chiar tatal protagonistei.

Despre Conspiratia - Dan Brown

Descoperirea de catre un satelit NASA a unui meteorit intr-un ghetar din Arctica determina agentia spatiala sa isi proclame victoria, de altfel o victorie cu implicatii profunde pentru politica NASA si iminentele alegeri prezidentiale din Statele Unite.
Pentru a verifica autenticitatea descoperirii, Casa Alba apeleaza la abilitatile lui Rachel Sexton, analist de informatii si fiica adversarului politic al actualului presedinte. Insotita de o echipa de specialisti, inclusiv celebrul om de stiinta si vedeta de televiziune Michael Tolland, Rachel calatoreste in Arctica si realizeaza o descoperire socanta: o inselaciune stiintifica ce ameninta sa scufunde lumea in controverse, implicit sa afecteze campania presedintelui Herney. 
Inainte ca ei sa il poata avertiza pe presedinte, Rachel si Michael devin victimele unei ambuscade puse la cale de o echipa mortala de asasini. Fugind pentru viata lor intr-un peisaj pustiu si letal, singura lor speranta de supravietuire este sa descopere cine se afla in spatele acestui complot magistral.