Cum sa cuceresti un barbat pe e-mail, messenger si facebook

Manual practic de persuasiune


Editura: Nemira
Colectia: Glossy Books
Data aparitie:
Limba: Romana
Coperta: Brosata (paperback)
Numar volume: 1
Numar pagini: 197
Dimensiuni: 180 x 110 x 10 mm
Greutate: 0.14 kg
ISBN/Cod: 978-606-579-449-8
STOC EPUIZAT!
Anunta-ma!

* Email:Abonare
intr-o cautare pe Google cele trei cuvinte cheie prinse in titlu (email messenger Facebook) returneza urmatoarele date statistice:
email = 2 950 000 000 results. messenger = 896 000 000 results. Facebook = 4 570 000 000 results.
Desi cartea anunta ca se adreseaza in principal femeilor fiind un manual practic de persuasiune pentru femei ea poate fi la fel de utila si pentru barbati. O carte ce ar trebui interzisa barbatilor" in fond nu poate decat sa ne starneasca curiozitatea si sa ne faca sa ignoram interdictiile.
intreaga carte este scrisa intr-un limbaj viu dinamic si cat se poate de actual punand in evidenta principiile persuasiunii si ale comunicarii eficiente. in plus cartea este constituita in principal din elemente de natura practica iar la sfarsitul fiecarui capitol se gasesc exercitii de verificare a cunostintelor proaspat dobandite.
Mai mult decat un ghid de online dating cartea este ghidata si animata de povestea romantica dintre Eva si Alexandru. Scrisa din perspectiva unei povesti cu personaje care ai zice ca sunt reale cartea dezvaluie un numar mare de situatii ce se intalnesc frecvent in lumea reala (desconsiderare minimalizare lipsa respectului etc.) transformandu-se efectiv in ceea ce primul subtitlu promite: un manual PRACTIC de persuasiune."
Comentarii ale utilizatorilor
Review-uri (1 review-uri)
Ratingul general al produsului:
Detii sau ai citit cartea?
Acorda o nota
Adauga un review