Hotel Vendome - Danielle Steel

Stoc epuizat
Lira
Brosata (paperback)
Stoc epuizat
Corgi
Brosata (paperback)
Stoc epuizat
Bantam Press
Cartonata (hardcover)
Stoc epuizat
Corgi
Brosata (paperback)
Titlul orginal: Hotel Vendome
Limba primei editii: engleza
Anul aparitiei primei editii: 2011
Anul aparitiei primei editii ramanesti: 2012
Editura la care a aparut: Lira
Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Hotel_Vendome_(novel)
'Hotel Vendome' surprinde povestea lui Hugues Martin, un hotelier elvetian ce transforma vechiul si darapanatul Hotel Vendome din Manhattan, New York intr-un elegant si stralucit refugiu pentru celebritati si oamenii bogati. Hotelul devine si caminul familiei lui Hugues, respectiv frumoasa lui sotie Miriam si fiica celor doi de patru ani, Heloise. Insa totul se schimba in momentul in care sotia il paraseste si fuge cu un star rock.

Despre Hotel Vendome - Danielle Steel

Hugues Martin, un ambitios barbat cu radacini elvetiene si absolvent al prestigioasei École hôtelière de Lausanne din Elvetia, restaureaza vechiul Hotel Vendome din Manhattan, New York si ii reda stralucirea de altadata. Eforturile si investitiile masive ale barbatului sunt acum rasplatite iar hotelul devine locul preferat al celebritatilor si al oamenilor bogati si influenti. 
Insa, totul se schimba in momentul in care sotia barbatului, Miriam, un model faimos international, il paraseste pe Hugues pentru un star rock, Greg Bones ce se cazase in hotel. Ulterior Miriam ii cere divortul lui Hugues, se casatoreste cu Greg si au impreuna doi copii.
Acum Hugues trebuie sa treaca peste tradarea sotiei si sa devina un tata desavarsit pentru micuta Heloise. Fetita creste alaturi de celebritati, oameni politici sau nume din lumea publica. 
Heloise merge ulterior la studii in Elvetia iar tatal sau vrea sa ii indeplineasca dorinta fiicei de a redecora hotelul. Drept urmare, angajeaza o decoratoare, pe Natalie Peterson. In timp, relatia dintre cei doi depaseste limitele profesionale si incep o poveste de dragoste, pe care Heloise insa nu o aproba. Mai mult, faptul ca Natalie avusese o mama asemenea lui Miriam ii adanceste tinerei repulsia fata de iubita tatalui sau care urmeaza sa ii devina si sotie. La nunta celor doi, Heloise il intalneste pe nepotul lui Natalie, Brad, iar cei doi se indragostesc. In familia Martin vor avea loc multe evenimente: Hugues va suferi un atac de cord, iar Natalie va avea un copil.
Ce se va intampla cu hotelul Vendome? Ce se va alege de relatia lui Heloise si Brad? Cum va decurge relatia dintre Heloise si Natalie?