Tot ce ai vrut sa stii despre sex - David Reuben

-80%
Jurnalul Nat...
Brosata (paperback)
7,99LEI 1,60LEI
Curtea Veche
Brosata (paperback)
 
2,99LEI
Curtea Veche
Brosata (paperback)
 
35,99LEI
Titlul orginal: Everything You Always Wanted to Know About Sex* (*But Were Afraid to Ask)
Limba primei editii: engleza
Anul aparitiei primei editii: 1969
Anul aparitiei primei editii ramanesti: 1999
Editura la care a aparut: Curtea Veche
Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Everything_You_Always_Wanted_to_Know_About_Sex*_(*But_Were_Afraid_to_Ask)_(book)
Bestsellerul 'Tot ce ai vrut sa stii despre sex* dar ti-a fost teama sa intrebi' semnat de Dr. Reuben are succes in peste 50 de state de mai bine de treizeci de ani. Volumul vine in sprijinul cuplurilor care au nevoie de satisfactie in ceea ce priveste experientele sexuale, cu ajutorul unei abordari ce se bazeaza pe o atitudine responsabila si realista. De asemenea, cartea este utila si pentru cei care vor sa isi consolideze casniciile.

Despre Tot ce ai vrut sa stii despre sex - David Reuben

Valorificand progresul pe care l-a inregistrat domeniul sexologiei in ultimii ani, Dr. Reuben aduce informatii utile pentru o viata si o activitate sexuala sanatoasa si activa. Scrisa intr-un limbaj accesibil, sub forma de intrebare si raspuns, cititorii pot descoperi informatii interesante si folositoare pentru ca experientele sexuale sa fie mai sigure, mai implinite si mai interesante ca oricand.
Cum pot fi evitate capcanele vietii sexuale, cum relatiile sexuale protejate nu trebuie sa fie in mod obligatoriu plictisitoare sau cum pot fi omise pericolele sunt doar cateva din dedesubturile volumului. Mai mult, cartea nu trateaza tematica sexualitatii din punct de vedere medical, ci este mai degraba un ghid educational si informativ pentru o viata din ce in ce mai buna cu fiecare zi.
Asadar, fara falsa pudoare si cu sinceritate absoluta, cuplurile pot afla din prezentul volum tot ceea ce vor sa stie despre sex.