Vinil 3 Country Gentlemen

Casa de discuri: Hilltop
Numar de discuri: 1
Viteza: 33
Format: 30 cm
Greutate: 0.20 kg
Cod: JS-6011

* Email:



A1 Faron Young– I'm A Free Man Now
A2 Faron Young– I Heard The Juke Box Playing
A3 Faron Young– You're Just Imagination
A4 Faron Young– Have I Waited Too Long
A5 Carl Perkins– Movie Mag
A6 Carl Perkins– Honey Don't
B1 Carl Perkins– Everybody's Trying To Be My Baby
B2 Carl Perkins– Tennessee
B3 Claude King (2)– A Million Mistakes
B4 Claude King (2)– Why Sould I
B5 Claude King (2)– Beer & Pinballs
B6 Claude King (2)– 51 Beers
Comentarii ale utilizatorilor
Review-uri (0 review-uri)
Ratingul general al produsului:
Detii vinilul?
Acorda o nota
Adauga un review