Categorii: Muzica Jazz

Vinil Istoria Jazzului 1 - Stilurile „Dixieland”, „Chicago” Si „New Orleans Revival”

Casa de discuri: Electrecord
Data aparitie:
Numar de discuri: 1
Viteza: 33
Format: 30 cm
Greutate: 0.20 kg
Cod: STM-EDE 0971
105,99LEI 63,99LEI
81,99LEI 65,99LEI
Stoc limitat
Incepand de Marţi, 28 Mar


A1 Rampart Street Parade
Written-By – mars traditional*
A2 Livery Stable Blues
Written-By – Alcide Nunez, Ray Lopez (3)
A3 Down And Out Blues
Written-By – Sizemore*, Farrell*
A4 Singing The Blues
Written-By – Conrad*, J. C. Robinson*
A5 Sorry
Written-By – Howdy Quicksell
A6 China Boy
Written-By – Winfree*, Boutelie*
B7 I've Found A New Baby
Written-By – Palmer*, Williams*
B8 Stumbling
Written-By – Zez, Confrey*
B9 I Wish I Could Shimmy Like My Sister Kate
Written-By – Armstrong*
B10 Battle Of The Blues
Written-By – Traditional
B11 Original Dixieland One Step
Written-By – Nick La Rocca*
B12 I Ain't Gonna Give Nobody None Of My Jelly Roll
Written-By – Clarence*, Spencer Williams (2)
Comentarii ale utilizatorilor
Review-uri (0 review-uri)
Ratingul general al produsului:
Detii vinilul?
Acorda o nota
Adauga un review