Vinil The Music Man

Casa de discuri: United Artists Records
Data aparitie:
Numar de discuri: 1
Viteza: 33
Format: 30 cm
Greutate: 0.20 kg
Cod: UALA-746H

* Email:



A1 Dannon 4:11
A2 Slowdown 4:05
A3 Jealous Lady 3:50
A4 Everybody Ought To Be In Love 3:45
A5 A Mexican Night 6:18
B1 Second Thoughts 3:23
B2 My Best Friend's Wife 2:53
B3 My Little Girl's Become A Big Girl Now 3:53
B4 If I Had My Life To Live Over 4:17
B5 Tonight 4:49
B6 Music Man 3:07
Comentarii ale utilizatorilor
Review-uri (0 review-uri)
Ratingul general al produsului:
Detii vinilul?
Acorda o nota
Adauga un review