Categorii: Muzica Pop

Vinil Drifting

Casa de discuri: DJM Records
Data aparitie:
Numar de discuri: 1
Viteza: 33
Format: 30 cm
Greutate: 0.20 kg

* Email:



Acoustic Guitar – Rick Fenn (tracks: B1)
Backing Vocals – Cliff Richard, Craig Pruess (tracks: A1), Sammy Brown* (tracks: A5), Vicki Brown (tracks: A5)
Design [Sleeve Design] – David Larkham
Drums – Graham Jarvis (tracks: A1-A3, B2)
Electric Guitar – Clem Clemson* (tracks: A1, A2, B2), John Clark (6) (tracks: A4, A5, B1)
Engineer [Sound Engineer] – Keith Bessey
Photography By – Clive Arrowsmith
Producer – Cliff Richard
Producer, Arranged By [All Rhythm, Orchestral And Electronic Arrangements] – Craig Pruess
Saxophone [Solo] – Mel Collins (tracks: A2)
Synthesizer, Piano, Brass, Percussion [Electronic And Assorted Percussion] – Craig Pruess


Turn Turn Turn (3:59)
Mystery (3:27)
Sunset Skies (4:36)
Private Life (3:28)
Yes He Lives (4:05)
Drifting (3:40)
Fooled By A Feeling (3:45)
Sleepwalking (4:01)
It's Lovely When The Light Go On (3:10)
Fighter (5:08)
Comentarii ale utilizatorilor
Review-uri (0 review-uri)
Ratingul general al produsului:
Detii vinilul?
Acorda o nota
Adauga un review