Filtre
  -  
  -     lei

Carti editura Humanitas. Colectia Bibilioteca Paulo Coelho

Ordoneaza dupa:
Arata:
-17%
Diavolul si domnisoara Prym
Editura: Humanitas
Data aparitie: 2003
Colectia: Bibilioteca Paulo Coelho
Numar pagini: 184
Foarte buna
11,99LEI 9,99LEI
Foarte buna
11,99LEI 10,99LEI
Foarte buna
11,99LEI
Foarte buna
11,99LEI
Foarte buna
Stoc limitat
-
buc
+
11,99LEI 9,99LEI
Stoc: 0
Pe baza a 0 comentarii.
Ordoneaza dupa:
Arata:

Despre editura Humanitas


Carti editura Humanitas. Colectia Bibilioteca Paulo Coelho

Editura Humanitas a fost infiintata la 1 februarie 1990, cu sediul central in Bucuresti, printr-un ordin al Ministrului Culturii din acea perioada. S-a bazat pe sistemul si logistica vechii Edituri Politice, si s-a definit in acea perioada ca o editura a stiintelor umaniste. Pe parcursul anilor profilul editorial initial s-a largit si catre alte domenii.

Editura Humanitas a patruns pe piata de carte romaneasca prin publicarea, imediat dupa Revolutia din 1989, a unor titluri interzise in perioada comunista. Printre autorii publicati se numara Emil Cioran, Mircea Eliade si Eugene Ionesco, si texte ale scriitorilor Constantin Noica si Lucian Blaga.

In prezent, Editura Humanitas are ca gama editoriala carti din domeniul stiintelor umaniste, religie si spiritualitate, fictiune, istorie, stiinte sociale si politice, manuale scolare si carti pentru copii, si o categorie recenta, dar care prezinta potential – cea a audiobook-urilor. Editura isi publica majoritatea cartilor in serii si colectii, cele mai importante fiind cele ale autorilor interbelici si contemporani.