Filtre

Carti editura Univers. Colectia Romania Libera

Ordoneaza dupa:
Arata:
100 de minuni ale artei si arhitecturii din patrimoniul UNESCO, vol. 7
Africa: Egipt. Americile: SUA - Argentina Marco Cattaneo
Editura: Univers
Data aparitie: 2002
Colectia: Romania Libera
Numar pagini: 64
Observatii: Cu ilustratii color
Buna
9,99LEI
Buna
Ultima bucata
-
buc
+
 
9,99LEI
Stoc: 0
Pe baza a 4 comentarii.
Stoc epuizat
100 de minuni ale artei si arhitecturii din patrimoniul UNESCO
Europa (I), Europa (II), Europa (III), Europa (IV), Europa - Asia (V), Asia - Africa (VI), Africa - Americile (VII) Marco Cattaneo
Editura: Univers
Data aparitie: 2009
Colectia: Romania Libera
Numar pagini: 64
Pe baza a 2 comentarii.
Ordoneaza dupa:
Arata:

Despre editura Univers


Carti editura Univers. Colectia Romania Libera

Editura de prestigiu din Romania, specializata in traducerea operelor de literatura universala, infiintata in perioada comunista. Cu publicatii de fictiune si nonfictiune, traduceri ale unor opere considerate fundamentale pentru literatura universala, dar si albume, enciclopedii si lucrari teoretice si de critica literara, Editura Univers a traversat o perioada mai dificila dupa anii 1990, reusind insa sa isi revina si sa ocupe astazi un loc onorabil in topul editurilor romanesti. Avand la activ peste 5000 de titluri editate, Editura Univers a tiparit numeroase opere in premiera in Romania, in colectii precum Romanul Secolului XX, Romanul Secolului XXI, Globus, Critica si teorie literara.

Tiparite de Editura Universala puteti gasi operele complete ale unor scriitori precum William Shakespeare, Honore de Balzac, Anton Cehov si Henry Sienkiewicz.

Cea mai notabila actiune pe care Editura Univers a intreprins-o dupa Revolutie a fost parteneriatul cu ziarul Cotidianul, care s-a materializat prin lansarea Colectiei Literatura. In cadrul acestei colectii, in perioada 2006-2009, peste 130 de titluri de fictiune, care au fost distribuite in reteaua de presa saptamanal. In total, proiectul a insumat peste patru milioane de carti vandute, si a fost primit de publicul larg intr-un mod pozitiv.