Eduard Ferent

Ordoneaza dupa:
Arata:
Stoc epuizat
Cultul Sfintei Fecioare Maria astazi
Editura: Presa Buna
Data aparitie: 1997
Numar pagini: 155
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Mariologia
Editura: Presa Buna
Data aparitie: 1999
Numar pagini: 252
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Teologia fundamentala a sacramentelor
Editura: Arhiepiscopiei Romano-Catolice Bucuresti
Data aparitie: 2002
Numar pagini: 456
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Noua faptura in Cristos Isus
Trairea harului creator Eduard Ferent
Editura: Sapientia
Data aparitie: 2001
Numar pagini: 314
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Initiere pascala
Consideratii pentru timpul Postului Mare Eduard Ferent
Editura: Presa Buna
Data aparitie: 1997
Numar pagini: 132
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Mariologia
Maria in misterul lui Cristos si al bisericii Eduard Ferent
Editura: Arhiepiscopiei Romano-Catolice
Data aparitie: 2003
Numar pagini: 438
Observatii: Editia a II-a
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Martirul iubirii lui Cristos
Data aparitie: 2000
Numar pagini: 224
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Frumusetea vietii crestine dupa sfantul Grigorie de Nyssa
Editura: Sapientia
Data aparitie: 2009
Numar pagini: 548
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Trecerea de la constiinta boteziala la constiinta profetica
Itinerarul credintei candidatilor la Mir Eduard Ferent
Editura: Presa Buna
Data aparitie: 1993
Numar pagini: 176
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Cristologia
Editura: Presa Buna
Data aparitie: 1998
Numar pagini: 526
Pe baza a 1 comentarii.
Stoc epuizat
Escatologia crestina
Editura: ZZ
Data aparitie: 2002
Numar pagini: 466
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Antropologia Crestina
Editura: Presa Buna
Data aparitie: 1997
Numar pagini: 338
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Pneumatologia
Editura: ZZ
Data aparitie: 1999
Numar pagini: 482
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Dumnezeu Cel Viu, Unic In Fiinta Si Intreit In Persoane
Editura: Presa Buna
Data aparitie: 1997
Numar pagini: 436
Pe baza a 0 comentarii.
Ordoneaza dupa:
Arata: