Dictionar francez-roman, roman-francez - Gheorghina Hanes

Stiintifica
Cartonata (hardcover)
 
0,99LEI
Stoc epuizat
Stiintifica ...
Cartonata (hardcover)
Stoc epuizat
Lucman
Cartonata (hardcover)
Stoc epuizat
Stiintifica
Cartonata (hardcover)
Titlul orginal: Dictionar francez-roman, roman-francez
Limba primei editii: romana
Anul aparitiei primei editii: 1974
Anul aparitiei primei editii ramanesti: 1974
Editura la care a aparut: Stiintifica
Dictionar francez - roman, roman - francez este un auxiliar extrem de util in studierea limbii franceze publicat initial in 1974 de catre Gheorghina Hanes. Volumul s-a bucurat de o buna primire din partea unei game largi de cititori si, in consecinta, de numeroase reeditari de-a lungul anilor.

Despre Dictionar francez-roman, roman-francez - Gheorghina Hanes

De dimensiuni reduse si foarte practic, Dictionar francez - roman, roman - francez a fost conceput ca un instrument de consultare si este destinat unei game variate de utilizatori, de la incepatori, persoane care doresc aprofundarea limbii franceze, la elevi, studenti si cadre didactice.
Volumul raspunde unui numar cat mai mare si mai variat de probleme, oferind reguli si forme vizuale de transpunere a vocabularului pe plan bilingv si reda, printr-o atenta selectare a terminologiei, esenta limbii franceze si romane actuale.
Pe langa cuvintele - titlu, volumul include numeroase constructii de limba, indicatii si lamuriri suplimentare si o vasta expunere a instrumentelor gramaticale, toate aceste elemente facilitand intelegerea si aplicarea lexicului francez si roman.