I. Otel

Ordoneaza dupa:
Arata:
Tehnologia produselor din carne
Editura: Tehnica
Data aparitie: 1979
Numar pagini: 424
Buna
94,99LEI
Buna
94,99LEI
Buna
Stoc limitat
-
buc
+
 
94,99LEI
Stoc: 0
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Controlul alimentelor de origine animala
Editura: Agro-Silvica
Data aparitie: 1967
Numar pagini: 482
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Controlul alimentelor de origine animala
Editura: Agro-Silvica
Data aparitie: 1918
Numar pagini: 478
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Controlul alimentelor de origine animala
Editura: Agro-Silvica
Data aparitie: 1967
Numar pagini: 478
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Tehnologia carnii
Editura: Tehnica
Data aparitie: 1959
Numar pagini: 458
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Tehnologia produselor de carne
Editura: Tehnica
Data aparitie: 1962
Numar pagini: 384
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Conservarea si valorificarea oualor
Editura: Tehnica
Data aparitie: 1957
Numar pagini: 142
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Utilajul si tehnologia prelucrarii carnii si laptelui
Prelucrarea carnii - Manual pentru clasele IX si X, licee cu profil de industrie alimentara si scoli profesionale I. Otel
Editura: Didactica si Pedagogica
Data aparitie: 1993
Numar pagini: 224
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Valorificarea deseurilor din industria alimentara
Editura: Tehnica
Data aparitie: 1965
Numar pagini: 382
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Conservarea si verificarea oualor
Editura: Tehnica
Data aparitie: 1957
Numar pagini: 146
Pe baza a 0 comentarii.
Ordoneaza dupa:
Arata: