Atitudinea este totul - Jeff Keller

Stoc epuizat
Curtea Veche
Brosata (paperback)
Stoc epuizat
Curtea Veche
Brosata (paperback)
Stoc epuizat
Curtea Veche
Brosata (paperback)
Stoc epuizat
Curtea Veche
Brosata (paperback)
Stoc epuizat
Curtea Veche
Brosata (paperback)
Titlul orginal: Attitude Is Everything: Change Your Attitude...and You Change Your Life!
Limba primei editii: engleza
Anul aparitiei primei editii: 1999
Anul aparitiei primei editii ramanesti: 2005
Editura la care a aparut: Curtea Veche
Renumitul antrenor de dezvoltare personala Jeff Keller include in 'Atitudinea este totul' (1999) douasprezece lectii menite sa releve cititorilor un mod sanatos de a avea o viata fericita. De asemenea, autorul ofera exemple concrete de oameni care au atins succesul in viata deoarece au pastrat in minte imaginea lor atingand obiectivele propuse.

Despre Atitudinea este totul - Jeff Keller

Structurat in trei parti (Radacinile succesului se afla in minte, Fii atent la ce spui! si Divinitatea ii ajuta pe cei care actioneaza), volumul lui Jeff Keller ofera cele mai simple si utile reguli menite sa schimbe optica asupra vietii si implicit rata de succes. 
In primul rand, succesul incepe in minte: este o afirmatie simpla, dar care presupune un efort constant al autocunoasterii. O atitudine pozitiva care sa conduca la implinirea propriilor obiective incepe in mintea fiecaruia. Ai grija ce spui este a doua lectie. Pe langa stapanirea formularilor, noua atitudine pozitiva, increzatoare si constructiva trebuie sa se reflecte si in felul de a vorbi. Astfel, o adresare directa si cu repere clare de stapanire a propriei persoane reflecta stabilitatea interioara. 
In final, este vorba despre alimentarea propriului curaj. Este absolut necesara pastrarea atitudinii de invingator. Atunci cand victoriile nu se tin lant, aceasta atitudine ajuta la trecerea cu optimism la efortul urmator sau la noua etapa de dezvoltare. 
Lectie de lectie, Atitudinea este totul ofera principiile de baza in atingerea succesului in viata, indiferent de natura acestuia. Fireste, totul porneste de la atitudinea potrivita. Sunt redate mijloacele de depasire a temerilor, de consolidare a angajamentelor asumate, de eliminare a adversitatilor si de creare a unei retele benefice de relatii.