Mireasa fara voie - Jo Beverley

-17%
Lira
Brosata (paperback)
5,99LEI 4,99LEI
Titlul orginal: An Unwilling Bride
Limba primei editii: engleza
Anul aparitiei primei editii: 1992
Anul aparitiei primei editii romanesti: 2012
Editura la care a aparut: Lira
Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Jo_Beverley#Bibliography
Al doilea volum al seriei 'Company of Rogues' semnat de Jo Beverly o are protagonista pe Beth Armitage, ce isi traieste viata mult visata si independenta, fiind profesoara la o scoala de fete. Lucrurile iau o cu totul alta turnura atunci cand afla ca are radacini nobile, tatal sau fiind ducele de Belcraven. Mai mult, este obligata de acesta sa se marite cu Marchizul de Arden, Lucien de Vaux, pe care il uraste. Insa, in timp femeia nu reuseste sa tine piept farmecelor noului sau sot. Ce se va intampla cu cei doi?

Despre Mireasa fara voie - Jo Beverley

'Mireasa fara voie' de Jo  Beverly este al doilea volum al seriei Company of Rogues. De data aceasta romanul urmareste destinul lui Beth Armitage, profesoara la o scoala de fete ce isi traieste viata simpla mult visata. Este independenta si nu are un sot de care trebuie sa aiba grija.
Lucrurile se schimba brusc in momentul in care Beth afla ca provine dintr-o familie nobila, tatal sau fiind nimeni altul decat ducele de Belcraven, care hotareste sa o casatoreasca de indata cu Marchizul de Arden, Lucien de Vaux, pentru a putea pastra intacta descendenta familiei Vaux. Ambii tineri sunt nevoiti sa renunte la vietile lor anterioare: Beth la viata sa independenta iar Lucien la amanta sa, Blanche, actrita de teatru.
Beth incearca prin diverse moduri sa il indeparteze pe marchiz din viata sa si sa anuleze casatoria, nascocind planuri fel si fel, chiar si inventand ca ar fi avut foarte multi amanti inaintea lui Lucien. Toate aceste uneltiri nu reusesc insa sa il indeparteze pe barbat.
Actiunea devine din ce in ce mai antrenanta in momentul in care cuplul unelteste un plan prin care sa o scape pe Clarissa, o fosta eleva a lui Beth, de o casatorie de convenienta cu lordul Deveril, un barbat influent si foarte bogat. Trec prin numeroase peripetii in urma carora lordul este asasinat. Acum Lucien, Beth, Clarissa si Blanche trebuie sa puna la punct noi planuri pentru a avea castig de cauza in ceea ce priveste averea raposatului, astfel ca, Beth si Blanche se deghizeaza in femei de moravuri usoare pentru a-i atrage pe prietenii lordului.
Lucien va ramane in final cu Blanche sau Beth?