Barbatul dintr-o zi ploioasa - Joan J. Domning

Victoria
Brosata (paperback)
 
2,99LEI
Stoc epuizat
Miron
Brosata (paperback)
Titlul orginal: Rainy Day Man
Limba primei editii: engleza
Anul aparitiei primei editii: 1991
Anul aparitiei primei editii ramanesti: 1993
Editura la care a aparut: Victoria
In urma cu douazeci de ani Marry si Shane isi abandoneaza fiica. Acum, tanara doreste sa afle de ce a fost parasita de parinti si trimisa spre adoptie in familia unor straini. Desi se despart, peste ani povestea de iubire dintre Marry si Shane reinvie, iar femeia intentioneaza sa il ierte pe barbat. Vor avea un viitor impreuna?

Despre Barbatul dintr-o zi ploioasa - Joan J. Domning

In trecut, Marry si Shane s-au iubit foarte mult si au avut o fetita impreuna, insa, fiind foarte tineri, au fost nevoiti sa o dea spre adoptie la insistentele parintilor acestora. Au aruncat vina unul pe celalalt, ceea ce a facut ca relatia lor sa se incheie. 
Douazeci si trei de ani mai tarziu, fiica lor isi doreste sa isi cunoasca parintii si sa afle de ce au parasit-o si incredintat-o unei familii straine. Parintii sai sunt acum oameni realizati. Mary se ocupa de rubrica unei publicatii, iar Shane este avocat. Ambii au avut parte de casnicii nefericite si au divortat. 
Se reintalnesc si impartasesc o noapte de iubire, iar povestea de dragoste dintre cei doi reinvie. Mary incepe sa se simta rau si afla ca… este insarcinata. Acum cei doi au sansa de a-si creste propriul copil impreuna. Insa multe piedici apar in calea fericirii lor. 
Cum se vor descurca cei doi cand Marry va fi concediata? Vor redeveni o familie?
Cum o va ajuta Shane pe femeia iubita?