Firma - John Grisham

-25%
Rao
Brosata (paperback)
3,99LEI 2,99LEI
Stoc epuizat
Rao
Brosata (paperback)
Stoc epuizat
Rao
Brosata (paperback)
Stoc epuizat
Rao
Brosata (paperback)
Stoc epuizat
Rao
Cartonata (hardcover)
Stoc epuizat
Rao
Brosata (paperback)
Titlul orginal: The firm
Limba primei editii: engleza
Anul aparitiei primei editii: 1991
Anul aparitiei primei editii romanesti: 1993
Editura la care a aparut: RAO
Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/The_Firm_(novel)
'Firma' de John Grisham este un thriller al carui protagonist este Mitch McDeere, absolvent al Harvard Law School. Avantajele oferite pentru a deveni angajatul unei firme de avocati din Memphis il coplesesc, insa, generozitatea baroului ascunde afaceri ilegale si periculoase: intr-un cuvant - Mafia. Va reusi Mitch sa supravietuiasca acestei capcane?

Despre Firma - John Grisham

Mitch McDeere este absolvent al Harvard Law School si are o cariera infloritoare in fata. Este casatorit cu iubita sa din liceu, Abby Sutherland, o profesoara de scoala primara. Refuza initial ofertele de munca venite din partea a doua firme de avocatura din New York si Chicago. Este abordat ulterior de Bendini, Lambert & Locke, o firma de avocatura din Memphis. Fiind convins de numeroasele avantaje oferite, printre care un salariu foarte bun si o masina, accepta oferta Firmei si se muta impreuna cu sotia sa in Memphis.
Mentorul sau in companie devine Avery Tolar, un barbat care incepe sa ii atribuie treptat cazuri spre solutionare. Ulterior, Mitch se regaseste intr-o situatie aparent fara scapare si inconjurat de amenintari si suspiciuni. Viata sa ia o cu totul alta turnura atunci cand intervine si FBI - ul, ce ii propune sa coopereze si sa lucreze impotriva Firmei. 
Descopera o lume a Mafiei, o lume inspaimantatoare a afacerilor murdare. Barbatul devine implicat in cazuri de spalare de bani, colaboreaza cu mafioti si cunoaste oameni periculosi si dubiosi. Va putea iesi din aceasta capcana?
Mitch trebuie sa invete sa supravietuiasca intrucat miscarile ii sunt atent supravegheate. FBI ii dezvaluie acum adevarata identitate a Firmei iar orice incercare de a obtine dovezi il costa mult. 
Barbatul este cautat atat de FBI cat si de Firma, iar viata familiei sale este in pericol.