Judith von Halle

Ordoneaza dupa:
Arata:
Stoc epuizat
Despre boli si vindecari si despre limbajul misterial din Evanghelii
Editura: Univers Enciclopedic Gold
Data aparitie: 2010
Colectia: Initieri
Numar pagini: 136
Pe baza a 3 comentarii.
Stoc epuizat
Si daca n-ar fi inviat Christos
Calea Christica spre Omul Spiritual Judith von Halle
Editura: Univers Enciclopedic
Data aparitie: 2010
Colectia: Initieri
Numar pagini: 218
Pe baza a 1 comentarii.
Stoc epuizat
Tatal Nostru
Cuvantul viu al lui Dumnezeu Judith von Halle
Editura: Univers Enciclopedic Gold
Data aparitie: 2010
Colectia: Initieri
Numar pagini: 64
Pe baza a 3 comentarii.
Stoc epuizat
Coborarea in straturile Pamantului
Pe calea antroposofica de cunoastere Judith von Halle
Editura: Univers Enciclopedic Gold
Data aparitie: 2011
Colectia: Initieri
Numar pagini: 112
Pe baza a 11 comentarii.
Stoc epuizat
Cina cea de taina
De la cultul precrestin la transsubtantiere Judith von Halle
Editura: Univers Enciclopedic Gold
Data aparitie: 2011
Colectia: Initieri
Numar pagini: 80
Pe baza a 3 comentarii.
Ordoneaza dupa:
Arata:

Activitate / viata


Judith von Halle, scriitoare germana de succes, s-a nascut in anul 1972, in Berlin. A studiat atat in orasul de bastina cat si pe teritoriul Statelor Unite ale Americii iar la incheierea cursurilor, in 1998, a obtinut diploma de inginer.
Anul 1997 reprezinta un prim contact cu antroposofia pentru Judith von Halle care la acel moment activa ca arhitect si colaborator al Casei Rudolf Steiner in Berlin. Din 2001, von Halle prezinta conferinte in cadrul institutiei berlineze.
Saptamana Mare a anului 2004 este o etapa remarcabila in viata autoarei careia ii apar pe trup stigmate – replici ale suferintei, ale ranilor provocate lui Iisus in timpul Patimilor si in curand von Halle decide sa vorbeasca in spatiul public despre fenomenul neobisnuit, avand ca start cunoasterea spirituala si stiintifica a lui Steiner si aplicand o forma de cercetare ce se bazeaza pe esenta persoanei proprii, a eului omenesc care traverseaza in deplina constienta peste pragul lumii spirituale. Alaturi de ranile fizice, Judith von Halle sustine ca poate avea si trairi senzoriale fidele ale evenimentelor din viata Mantuitorului. Experienta permanenta traita de Judith von Halle nu are un caracter vizionar ori clarvazator ci reprezinta participarea efectiva la evenimente propriu-zise, cu o deosebita implicare a tuturor simturilor omenesti. 
Isi asterne patima rasfranta asupra trupului sau, suferinta si trairile in paginile cartilor pline de forta ce descriu tainele diverselor evenimente ale Patimilor lui Hristos. Misteriul de pe Golgota, formarea Trupului Invierii, Sangele Graalului, cele Sapte Cuvinte sau Via Dolorosa devin elemente principale in viata lui Judith von Halle, devin arhitectura literaturii sale de succes in contemporaneitate.
 

Opera


‘Coborarea in straturile Pamantului pe calea antroposofica de cunoastere’, opera literara semnata de Judith von Halle, prezinta interiorul Pamantului ca organism viu ce reflecta stari parcurse de spiritul omenesc in trecut, in prezent si viitor. Autoarea scrie despre calea lui Hristos prin straturile Pamantului, cale ce sta sub ochii celui ce abordeaza cunoasterea antroposofica. O alta tema a acestei carti sunt cauzele celor trei cutremure de la sfarsitul Saptamanii Mari, cataclisme legate de Anticrist si de revolta sa. 
‘Despre misteriul lui Lazar si al celor trei Ioan: Ioan Botezatorul, Ioan Evanghelistul, Ioan Zevedeu’ de Judith von Halle prezinta una dintre cele mai insemnate mosteniri christice, temelia descifrarii procesului de evolutie a umanitatii, a cunoasterii sale, astazi si in viitor. Acest proces de largi dimensiuni, componente ascunse sau ignorate, instrumente de cercetare exersate din perspectiva antroposofica, dimensiuni cosmice ale existentei christice la rascrucea vremurilor sunt disecate in pagini semnate de Judith von Halle.
In paginile cartii ‘Cina cea de taina’, Judith von Halle reda evenimentul Cinei celei de Taina si multiple semnificatii inclusiv cea ezoterica. Din a sa vietuire spirituala, scriitoarea se concentreaza asupra celebrarii cultului iudaic si arata cititorului cum Mantuitorul conduce o mostenire spirituala veche spre un Nou Legamant.
‘Tatal nostru. Cuvantul Viu al lui Dumnezeu’, lucrare scrisa de Judith von Halle, vorbeste despre rugaciunea incomparabila, singulara, cea ce nu este creata prin sentiment ori gand sau ca urmare a unei initieri si a oficierii sale. Paginile cartii au ca subiect rugaciunea omenirii rostita din gura omului in care divinitatea s-a intrupat, rugaciunea rostita de Logos insusi, Cuvant al lui Dumnezeu ce a patruns in urechea oamenilor la raspantia timpurilor.
In intreaga sa opera, Judith von Halle exploreaza viata, trairile, patimile, suferinta si sacrificul christic, evenimente contemporane lui Hristos ori ce au decurs din existenta sa, purtatori ai Cuvantului sacru si ecouri in trecut, prezent si zilele ce vor urma. 
Comori nepretuite de cunostinte profunde despre evolutia omenirii, descifrarea misterului limbajului, stimulare a reflectarii si indemn la consecventa asupra cailor dumnezeiesti inca nedeslusite, cultivarea unei relatii apropiate si continue cu Hristos si Fiinta sa sunt fundatia literaturii semnate de Judith von Halle. 
 
Opera
 
Coborarea in straturile Pamantului pe calea antroposofica de cunoastere
Tatal nostru. Cuvantul Viu al lui Dumnezeu
Drumul Crucii si Sangele Graalului. Misteriul transformarii
Si daca n-ar fi Inviat Christos... Calea christica spre Omul Spiritual