10 motive stupide care distrug un cuplu - Laura Schlessinger

-75%
Curtea Veche
Brosata (paperback)
11,99LEI 2,99LEI
-50%
Curtea Veche
Brosata (paperback)
5,99LEI 2,99LEI
Stoc epuizat
Curtea Veche
Brosata (paperback)
Titlul orginal: Ten Stupid Things Couples Do to Mess Up Their Relationships
Limba primei editii: engleza
Anul aparitiei primei editii: 2001
Anul aparitiei primei editii romanesti: 2003
Editura la care a aparut: Curtea Veche
Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Laura_Schlessinger#Books
Dr. Laura Schlessinger, reputat consilier matrimonial american si expert in solutionarea lucrurilor stupide prin care oamenii isi saboteaza propria fericire, publica in anul 2001 un volum extrem de interesant si util cuplurilor, '10 motive stupide care distrug un cuplu'. Volumul ofera posibilitatea partenerilor de a-si recunoaste greselile si prioritatile false si ii ajuta sa depaseasca egoismul si lupta pentru putere.

Despre 10 motive stupide care distrug un cuplu - Laura Schlessinger

Laura Schlessinger este doctor in fiziologie, consilier matrimonial, realizatoare de emisiuni radio si autoare a cinci volume de succes clasate pe primele locuri in topul vanzarilor de carte al New York Times. Un expert in rezolvarea lucrurilor stupide prin care oamenii isi saboteaza propria viata, Laura Schlessinger realizeaza in 10 motive stupide care distrug un cuplu o frumoasa pledoarie pentru adevaratele valori care, din nefericire, sunt negate astazi cu foarte multa usurinta. 
Care sunt motivele stupide care distrug un cuplu? Acestea sunt secretele stupide (teama de respingere determina partenerii sa ascunda unele informatii importante), egotismul stupid (intrebarile fiecarui partener se refera la ceea ce relatia poate face pentru ei si nu ceea ce poate face pentru relatie), maruntisurile stupide (acordarea unei importante mult prea mari lucrurilor mici), puterea stupida (incercarea permanenta de a detine controlul) si prioritatile stupide (indreptarea intregii energii catre munca, hobby-uri si alte activitati in detrimentrul propriei relatii).
In continuare, se distinge fericirea stupida (partenerii cauta in locuri gresite satisfacerea nevoii imature de a se simti bine), scuzele stupide (ei nu constientizeaza comportamentul rautacios si apeleaza la diverse scuze), legaturile stupide (partenerii nu renunta la atasamentele negative cu anumiti prieteni si membri ai familiei care dauneaza relatiei), nepotrivirea stupida (partenerii nu stiu cand sa plece pentru a-si reduce pierderile) si despartirile stupide (ruperea unei relatii din motive gresite).