Cuceritorul - Laura Taylor

Miron
Brosata (paperback)
 
4,99LEI
Stoc epuizat
Miron
Brosata (paperback)
Titlul orginal: Heartbreaker
Limba primei editii: engleza
Anul aparitiei primei editii: 1993
Anul aparitiei primei editii ramanesti: 1994
Editura la care a aparut: Miron
'Cuceritorul' (1993) este o superba poveste de dragoste semnata de scriitoarea britanica Laura Taylor. Micah este barbatul care a salvat-o pe Bliss in urma cu unsprezece ani dintr-un atac terorist izbucnit in Londra. Acum rolurile lor sunt inversate si Bliss este salvatorul. Va putea Bliss sa-l convinga pe Micah sa renunte la mandrie iar cei doi sa isi recunoasca sentimentele?

Despre Cuceritorul - Laura Taylor

In urma cu unsprezece ani, adolescenta Bliss Rowland a fost salvata dintr-un bombardament terorist izbucnit in Londra de catre Micah Holbrook, un tanar si chipes ofiter de care se indragosteste.
Acum barbatul este cel care are nevoie de ajutor: devine victima unui alt incident terorist si se confrunta cu amenintarea orbirii permanente. Asadar, pentru prima oara in unsprezece ani, Bliss este pe cale de a-si revedea iubirea. Este ideea tatalui femeii, de asemenea un militar, ca Micah sa mearga la mosia lor pentru a-si petrece perioada de convalescenta, si ca Bliss sa il ajute, folosind propriile experiente din trecut, sa isi revina si sa accepte situatia sa actuala.
Micah, fiind obisnuit sa aiba grija de oameni si nu cu oameni care sa il ingrijeasca, devine frustrat si suparat. Ultimul lucru pe care si-l doreste este mila lui Bliss. Astfel, el isi neaga pasiunea pentru Bliss si incearca sa se convinga de faptul ca nu are nimic de oferit acesteia, devenita astazi un sculptor foarte apreciat.
Isi vor recunoaste cei doi dragostea unul fata de celalalt?