Introducere in psihologia muncii - Marian Popa

Stoc epuizat
Polirom
Brosata (paperback)
Titlul orginal: Introducere in psihologia muncii
Limba primei editii: romana
Anul aparitiei primei editii: 2008
Anul aparitiei primei editii romanesti: 2008
Editura la care a aparut: Polirom
Volumul semnat de profesorul de psihologie Marian Popa apare in anul 2008 si este in esenta o incursiune in domeniul psihologiei muncii si se adreseaza studentilor din cadrul facultatilor de profil, psihologilor aflati la inceputul carierei cat si managerilor de companii ce urmaresc imbunatatirea performantelor echipei lor.

Despre Introducere in psihologia muncii - Marian Popa

Psihologia are un rol definitoriu in cresterea performantelor si a sigurantei la locul de munca si in identificarea cailor de sporire a nivelului de satisfactie individuala si de eficienta organizationala. Mai mult, analiza muncii este si va ramane una dintre modalitatile esentiale de optimizare a performantei in cadrul companiilor moderne.
Manualul lui Marian Popa detaliaza aspectele fundamentale ale psihologiei muncii, pornind de la metodele de evaluare a performantei, relatia dintre oameni, masini si selectia personalului si avansand pana la oboseala profesionala si influentele interculturale exercitate asupra procesului de munca.
Analiza psihologica a muncii, evaluarea performantei profesionale, selectia psihologica a personalului, instruirea in mediul profesional, solicitarea profesionala si oboseala, accidentele de munca, performanta umana sau interactiunea dintre om si inteligenta artificiala sunt cateva dintre tematicile abordate si explicate in volum de catre specialistul in psihologie Marian Popa.