Ultimul Don - Mario Puzo

-40%
Rao
Brosata (paperback)
19,99LEI 11,99LEI
Stoc epuizat
Rao
Brosata (paperback)
Stoc epuizat
RAO
Cartonata (hardcover)
Stoc epuizat
Rao
Brosata (paperback)
Autor: Mario Puzo
Titlul orginal: The Last Don
Limba primei editii: engleza
Anul aparitiei primei editii: 1996
Anul aparitiei primei editii ramanesti: 1998
Editura la care a aparut: RAO
Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/The_Last_Don
Mario Puzzo, autorul legendarului roman 'Nasul', revine cu un nou titlu, 'Ultimul Don' (1996). Don Domenico Clericuzio, stapanul absolut al mafiei americane, isi doreste sa asigure fiilor sai un viitor respectabil in lumea jocurilor de noroc legalizate si a investitiilor cinematografice uriase.

Despre Ultimul Don - Mario Puzo

Ultimul Don surprinde mafia americana Casa Nostra la finalul acestui secol pe Coasta de Vest, respectiv in Hollywood si Las Vegas, unde si-a construit un veritabil imperiu. Conducatorul mafiei este Don Domenico Clericuzio, un barbat intelept si nemilos ce este hotarat sa isi vada mostenitorii stabiliti in societatea legitima americana.  
Insa, un razboi dintre doi veri de sange, declansat de secretele trecutului, ameninta viitorul respectabil in lumea jocurilor de noroc legalizate si a investitiilor cinematografice planuit de Don Domenico pentru fiii sai.
Mario Puzzo isi poarta cititorii intr-o poveste fascinanta, respectiv in lumea corupta a mafiei, a industriei cinematografice si cazinourilor, unde actrite frumoase si ucigasi nemilosi sunt stapaniti de lacomie si violenta, unde producatorii si directorii de studiouri sunt imbatati de putere si unde politistii corupti si jucatorii de noroc disperati sunt captivi in uneltiri periculoase. 
Un singur om le controleaza pe toate, Domenico Clericuzio ramanand asadar Ultimul Don.