Ghid turistic Paris - Garry Marchant, Marnie Mitchell

-42%
Niculescu
Brosata (paperback)
8,66LEI 2,99LEI
Stoc epuizat
Niculescu
Brosata (paperback)
Titlul orginal: Thomas Cook Pocket Guides: Paris
Limba primei editii: engleza
Anul aparitiei primei editii ramanesti: 2007
Editura la care a aparut: Niculescu
Acest ghid de buzunar este ideal pentru turistii care viziteaza Parisul, prezentand cele mai interesante obiective turistice ale capitalei pariziene si sugerand moduri cat mai eficiente de organizare a timpului pe parcursul vacantei in orasul de vis al indragostitilor.

Despre Ghid turistic Paris - Garry Marchant, Marnie Mitchell

Oricine a auzit de Turnul Eiffel, Centrul Pompidou, Sacre Coeur, Notre Dame si Arcul de Triumf, insa Parisul are o lista mult mai cuprinzatoare de atractii si obiective turistice. Mancaruri rafinate, vinuri renumite, localuri romantice, dulciuri fine, oameni primitori si atractii impresionante, toate reprezinta ingredientele unei vacante de vis pe care doar Parisul le poate oferi. 
Ghidul de buzunar ofera turistilor numeroase sfaturi si recomandari pentru a-si planifica in detaliu experienta turistica. Asadar, Ghid turistic Paris include o prezentare generala (perioada optima de vizitare, caderea Bastiliei, istoria destinatiei cat si viata si cultura parizienilor), sectiunea Descopera Parisul (restaurante si baruri, locuri pentru cumparaturi, distractie si viata de noapte, destinatii pentru sport, relaxare si cazare, puncte principale de atractie si sfaturi utile pentru turisti), Orasul Paris si imprejurimile (Auvers-Oise, Reims), o serie de informatii utile (generalitati, expresii utile) si desigur, harti ale diferitelor zone din oras si imprejurimi. 
Despre toate acestea si multe altele vorbesc Garry Marchant si Marnie Mitchell in ghidul dedicat capitalei Hexagonului, starnind curiozitatea turistilor dincolo de motivatia unor renumite atractii turistice din partea locului, respectiv un motiv al motivelor pentru a calatori in Paris.