Huxtable - Mary Balogh

-33%
Lira
Brosata (paperback)
5,99LEI 3,99LEI
Lira
Brosata (paperback)
 
4,99LEI
-56%
Lira
Brosata (paperback)
8,99LEI 3,99LEI
-57%
Lira
Brosata (paperback)
6,99LEI 2,99LEI
-47%
Lira
Brosata (paperback)
14,99LEI 7,99LEI
Titlul orginal: Huxtable Family Quintet
Limba primei editii: engleza
Anul aparitiei primei editii: 2009
Anul aparitiei primei editii romanesti: 2015
Editura la care a aparut: Lira
Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Mary_Balogh#Huxtable_Family_Quintet
Scriitoarea Mary Balogh (pseudonim literar pentru Mary Jenkins) poarta cititorii in timp si creeaza Saga Huxtable, povestea unei familii londoneze extraordinare, indraznete si pline de pasiune. Seria 'Huxtable' (Huxtable Family Quintet) include cinci volume: 'Primul pas: casatoria' (First Comes Marriage, 2009), 'Al doilea pas: seductia' (Then Comes Seduction, 2009), 'La final apare dragostea' (At Last Comes Love, 2009), 'Ispitirea unui inger' (Seducing An Angel, 2009) si 'O aventura secreta' (A Secret Affair, 2010).

Despre Huxtable - Mary Balogh

Primul pas: casatoria (Volumul 1 din Huxtable)
Totul incepe cand Elliott Wallace, irezistibilul viconte de Lyngate, soseste in Throckbrige chiar in ziua balului de Sf. Valentin. Intreaga comunitate se intreaba care este motivul venirii sale, inclusiv cei din familia Huxtable, respectiv Margaret (in varsta de douazeci si cinci de ani si cea care are grija de toti membrii familiei dupa moartea tatalui sau), Vanessa (ce devine vaduva la doar douazeci si patru de ani dupa ce sotul sau se stinge la scurt timp de la casatorie), frumoasa si exuberanta Katherine de doar douazeci de ani si Stephen, mezinul familiei.
Elliott este mesagerul membrilor Huxtable si va schimba pentru totdeauna viata acestora: Stephen afla ca tocmai a devenit conte si ca o noua lume il asteapta. Intrucat surorile tanarului nu ii permit sa plece de unul singur, Elliott se trezeste responsabil de destinul surorilor Huxtable.
Astfel, pentru a patrunde facil in lumea femeilor din inalta societate, Elliott decide sa o ia de sotie pe una dintre ele. In vreme ce se gandeste sa o ceara pe Margaret, suprinzator, Vanessa Huxtable il cere in casatorie pe viconte. Barbatul accepta, stiind ca Margaret este indragostita de ani de zile de un alt barbat. Oare cum va fi viata dintre un realist convins si o optimista mereu cu zambetul pe buze?
 
Al doilea pas: seductia (Volumul 2 din Huxtable)
Protagonistii romanului sunt cuceritorul Jasper Finley (baron de Montford) si inocenta si superba Katherine Huxtable. Barbatul isi pune in joc reputatia de barbat fatal al Londrei pentru o femeie. Pariul facut impreuna cu prietenii sai presupune cucerirea tinerei Katherine in cel mult doua saptamani. Desigur, Jasper descopera in ultima clipa ca lucrurile nu decurg conform planurilor, asa ca decide sa incheie un pariu cu el insusi, unul pe care isi doreste sa il castige cu orice pret.
Pentru Katherine, deja atrasa de baron, provocarea de a o convinge sa se indragosteasca de el este una irezistibila. Cand Jasper ridica brusc miza, tanara stie ca ar trebui sa inceteze acest joc periculos, insa izbucnirea iminenta a unui scandal si riscul de a avea reputatia afectata o determina pe Katherine sa accepte sa ii devina sotie. Curand pasiunea va izbucni nestapanita, asa ca lectia de seductie poate incepe. Si poate premiul cel mare este chiar iubirea celor doi...
 
La final apare dragostea (Volumul 3 din Huxtable)
Este randul lui Margaret Huxtable sa fie in centrul povestii. Disperarea este singurul lucru care il poate readuce acasa pe infamul Duncan Pennethorne (conte de Sheringford) dupa scandalul creat in urma cu cinci ani. Dependent financiar de bunicul sau, barbatul primeste un ultimatum: fie se va casatori in doua saptamani, fie va ramane fara niciun ban. Soarta ii scoate in cale singura femeie din Londra constransa, asemenea lui, de a-si gasi rapid perechea.
Aflandu-se intr-o situatie jenanta din pricina unei minciuni, Margaret este nevoita sa accepte cererea in casatorie a unui necunoscut misterios. Cand descopera cine este de fapt in spatele chipesului sau petitor, este deja mult prea tarziu: tocmai s-a logodit cu cel mai cunoscut seducator al Londrei.
Pe masura ce pasiunea se aprinde intre doi oameni proaspat casatoriti, ei descopera ca niciodata nu este prea tarziu ca dragostea sa apara...
 
Ispitirea unui inger  (Volumul 4 din Huxtable)
Barbatul mult visat de Cassandra Belmont (Lady Paget) trebuie sa fie bogat, de vita nobila si dispus sa ii ofere o viata fara griji. Casatoria nu face parte din planurile vaduvei cu o reputatie sinistra, fiind acuzata de asasinarea sotului sau si nevoita sa isi foloseasca frumusetea pentru a supravietui. 
Tanarul si atragatorul Stephen Huxtable, cel mai eligibil burlac din Londra, pare barbatul ideal pentru Cassandra. Astfel, o singura privire aruncata misterioasei Lady Paget il convinge pe Stephen ca a gasit femeia potrivita cu care sa isi imparta patul o vreme. Femeia, a carei reputatie este deja distrusa, este pe cale de a-si pierde unicul lucru pe care a jurat ca nu il va ceda niciodata: inima sa. Pe de alta parte, Stephen o doreste pe Cassandra in calitate de sotie si nu va avea liniste pana nu o va obtine.